Kolega lani kupil nove.Nexen je pa meni izredno hitro pobralo. Sicer pa dobra guma.
Ok, neuporabne so lahko zaradi marsičesa.Kolega lani kupil nove.
Letos so neuporabne.
Pozabil napisati.Ok, neuporabne so lahko zaradi marsičesa.
Danes gledal recimo pol leta stare Conti.....neuporabne......oz.zlizane, pa to ne pomeni da je guma v osnovi zanič.
Na avtu sem bil zadovolhen z nexen, na kombiju z letno s C oznako v dezju niti pod razno.Nexen je pa meni izredno hitro pobralo. Sicer pa dobra guma.
A to ti je ves dometžaljenje Bravo svaka ti častHahaha lepo vas je bebček začel zafrkavat.
Zakaj pa v banovce? Kaj ne smem povedat svojega mnenja o gumah? Aja ker se ne strinjam s tabo moram v banovce. Če je kdo za v banovce si to ti! Začneš me žalit in potem sem jaz kriv. HALO!Bebčka čakamo ds spet odleti v banovce.
Na kombiju je letna Continentalka top.Na avtu sem bil zadovolhen z nexen, na kombiju z letno s C oznako v dezju niti pod razno.
Bo treba nekaj drugega najti.
A to ti je ves dometžaljenje Bravo svaka ti čast
Zakaj pa v banovce? Kaj ne smem povedat svojega mnenja o gumah? Aja ker se ne strinjam s tabo moram v banovce. Če je kdo za v banovce si to ti! Začneš me žalit in potem sem jaz kriv. HALO!
In sedaj bi me rad spravil v banovce. Hitro spet jokat moderatorjem, ker se nisem strinjal s tabo. Drugič prezri moj komentar, ker se ne pogovarjam vedno s tabo, ker mi dol padeš pikec
Razen če se spet ne oglašaš pod 1001 nickom pa si mal zamešal s kom si prijavljen
Pises za vanco2?Na kombiju je letna Continentalka top.
Obraba je mala, tiha in zelo dober grip na dežju.
Cena pa po mojem ni ravno da bi ploskal.
Pises za vanco2?
Mislim da je bila to prvovgradnja na kombiju pa po spominu ne vem ce bi se strinjal s taboContinental Vanco 2. Pri nas € 136,32
Letne pnevmatike Continental Vanco 2, 215/65 R16C 109/107R 8PR Dvojno oznacevanje 106T, Indeks nosilnosti pnevmatik: 109/107, Indeks hitrosti: R: največ 170 km/h.www.gume-direkt.com
Pises za vanco2?
Mislim da je bila to prvovgradnja na kombiju pa po spominu ne vem ce bi se strinjal s taboContinental Vanco 2. Pri nas € 136,32
Letne pnevmatike Continental Vanco 2, 215/65 R16C 109/107R 8PR Dvojno oznacevanje 106T, Indeks nosilnosti pnevmatik: 109/107, Indeks hitrosti: R: največ 170 km/h.www.gume-direkt.com
Se na nobeni gumi eco oznaka ni pomenila kaj dobrega.Pnevmatike Continental 205/65 R16C 107/105T 103T 8PR VW | VanContact Eco | LiderPnevmatik.si
Pnevmatike Continental VanContact Eco 205/65 R16C 107/105T 103T 8PR VW na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.www.liderpnevmatik.si
Van Contact Eko.