Bridgestone Potenza S001 je v mokrem za posrat in njena ocena za v mokrem to potrjuje. Jo imam na MX5 in je v ovinke prava drsalnica. Pravilno, da je tam nekje v drugi polovici.sava je vrgla dol pirelli, bridgestone? haha
pa nexen.
ker smeh je tole
sava je vrgla dol pirelli, bridgestone? haha
pa nexen.
ker smeh je tole
Seveda, top guma, po dežju sploh.Ma kaki smeh, UHP2 je vrhunska guma, prav tako najmanj hrupna (vsaj v moji dimenziji). Vozimo UHP2 že nekaj let na raznih avtomobilih, vsi izredno zadovoljni.
Spet bebca igraš? Guma je vrhunska, tudi po dežju se odlično obnaša v moji dimenziji 255/19, je pa narejena v Nemčiji kar je tudi pomembno pri UHP2. Osebno sem se zanjo odločil zaradi dveh zadev in sicer ker so mi jo vsi svetovali ter predvsem zato ker je najbolj tiha in mehka. Razlika cca. 65-70€ po gumi (med Conti, GY, Michelin). 2 sezoni rabljene, odlično odlične, za letos so še, kako bodo pa javim. Sicer pa nevem zakaj pametuješ če gume ne poznaš in je nisi preizkusil? Ti si bolj google/test mojster a ne?Seveda, top guma, po dežju sploh.
Jaz sem na Touranzi T005 in po testu očitno nisem čisto nič sfalil. Na tistih 10 EUR razlike po gumi, se pa samo nasmejim.
Ja, google mojster sem, ker raje verjamem OEAMTC testu, kot AvtoFun-u in njegovim izkušnjam. Bee, beep.Spet bebca igraš? Guma je vrhunska, tudi po dežju se odlično obnaša v moji dimenziji 255/19, je pa narejena v Nemčiji kar je tudi pomembno pri UHP2. Osebno sem se zanjo odločil zaradi dveh zadev in sicer ker so mi jo vsi svetovali ter predvsem zato ker je najbolj tiha in mehka. Razlika cca. 65-70€ po gumi (med Conti, GY, Michelin). 2 sezoni rabljene, odlično odlične, za letos so še, kako bodo pa javim. Sicer pa nevem zakaj pametuješ če gume ne poznaš in je nisi preizkusil? Ti si bolj google/test mojster a ne?
8-10kkm? Kaj pa delaš z njimi?Meni praktično nobena guma ne zdrži več kot 8-9 mesecev (8-10kkm) in mi je brezveze dajati ne vem koliko več € za kao premium znake (sem to počel včasih)
Sava UHP2 je top guma, ne glede na to koliko km zdrži.
Jaz sem sicer letos samo za probati naročil danes Nexen Nfera SU4, če pa se bo obnesla vsaj tako dobro kot Sava UHP2, jo bom obdržal, je top guma, lahko rečem, da boljša od Conti-ja premium contact.
Jeba edino da nisem edin ki jih hvali a ne bebec?Ja, google mojster sem, ker raje verjamem OEAMTC testu, kot AvtoFun-u in njegovim izkušnjam. Bee, beep.
8-10kkm? Kaj pa delaš z njimi?
Sem vozil že vsesorte gum, Conti zmaga . Sava je bla vedno tko tko. Pol so pa na službenga nataknil Hankook. Ni slabo, tud po testih so takoj za premium. Evo ti, slabš ko Sava ne more bit.Fukjena renojevska dimenzija in so do nedavnega ble gume drage. Na zimskih super zadovoljen recimo z Kumho, letne morem pa kupit pa ne vem kaj? Vidim pa da se je dimenzija nekoliko pocenila. Sport contact 120 EUR, UHP2 70 EUR? Hm, verjetn bom ker savo ubodu, pa kar bo, pa bo. Drugače sem bil pred leti z Savo vedno zadovoljen.