Sem se peljal za eno... ko na svojem avtu niti nisem vedel, da vozim po grbinah, je Ypsilonka skakala po cestišču kot kobila. Ful se mora biti fajn s čim takim peljat. Pa to ne govorim o luknjah, govorim o avtocesti, kjer normalen avto "plava" čez grbine, Y pa skače. Kot bi bila brez vzmetenja. Slava tistemu ki se s tem vozi....Menda je velika razlika med 19" in 20" zaradi nižje gume pri večjem platišču.
Ja peljal sem se za njo. Poznam pa fiziko več kot dovolj, da to kar vidim vem za kaj se gre. Sem dovolj star, da vem kdaj avto skače kot kobila in kdaj udobno plava. Samo najbolji tega ne bo priznal. In celo naša uporabnica je priznala, da je trda in da se privaja na to. Bo šlo? Ali boš še vedno pameten?A peljal si se za eno? Od kje jih vlecete, res. Dobr da se ni vzgala pred tabo... Bogi vasi bimerji etc. ce jih mate cist na mehk nastelane. Dedki...
Ne vem, zakva stvari toliko bolj motijo, ko jih ni, ko so, so pa samoumevne. Redko porajtam dobre stvari tako močno, kot one ki me motijo.
Če je familija obilna po kilaži, ne boš občutil trdega vzmetenjaIn to me malo skrbi, da bi familijo vozil v trdem satanu.
Zato pa razen občasnih voženj starega hrošča pred cca 25 leti, me ne spraviš v VAG grupo.Ne vem, zakva stvari toliko bolj motijo, ko jih ni, ko so, so pa samoumevne. Redko porajtam dobre stvari tako močno, kot one ki me motijo.
Zato se nekateri vozimo na 18 balonih