Ne boš verjel, par let nazaj si lahko ICE jajca z dušo dobil še za par jurjev. Sedaj so že bližje 10 in gor.Tudi ok.. Samo kateri torej ima dušo?
Pa ne zaj rect Hyundai N line
Ker meni se zdi da EV ima lih enako duše kot vsa ICE jajca, ki niso V8 ali V12.
Pru teh temperaturah vide ga lahko za sabo vlečes, pa ne bo prevec sparjenMogoce kurim dizel, da mi hladilnik dela, da mam pir mrzel.
Idejo so mi ukradli:Saj potem, ko bodo vsi električni, lahko kar kable napeljejo po zraku, pa se med vožnjo polni. Še bolje, sploh baterije ne rabi. Kot električni vlak ali tramvaj.
Valda je bil tat posnet?
Primerjava je bila med Teslo in ostalimi EV, ne med Teslo in Garninom.Polnjenje na poti: to počne večina EV. Našišeš cilj, pa te vodi na polnilnice.
Jaz v Garmina odtipkam cilj in me vodi do cilja, ne od polnilnice do polnilnice.
Poglej, kaj pomeni agencijski model pri prodaji avtov. To, kar si napisal, je itak cilj večine proizvajelcev, ampak ne na način, da potem ni partnerske mreže. V EU je folk navajn, da je servis "za vogalom". Torej se bodo potrudili,d a bodo lahko partneriji vendarle preživeli. Ni pa niti približno nujno ali samoumevno, da bo struktura zaposlenih enaka, kot je danes ...Mladina, ki si bo še želela avto, bo pa šla na kako testno vožnjo, potem pa naklikala avto na spletu. Še dostava avta na dom naj pride, kot je že v ZDA, pa bo isti jok, kot pri prodaji pralnih strojev.
Tule se smešiš. Ker tvoja zadnja 2 citirana stavka ne držita niti približno.To tvojo izjavo si lahko v rit vtakneš. Če pa želiš res kaj narediti za okolje se pa začni samo peš in s kolesom premikat. Ker ta tvoj eko EV je samo prestavil lokacijo onesnaževanja.
In te tvoje rakotvorne zadeve si lahko še drugič v rit vtakneš: ICE po zadnjih eko normah v nekaterih zelo onesnažnih mestih ČISTIJO zrak.
1000 km dosega po kitajskem standardu je 400 realnega max.Evo najavljen prvi kitajski avto.. Zeekr 001, 1000km doseg. Uradno. Real life verjetno 700-800.
Sposoben pa se bo napolnit do 80% v 10 minutah. Uradno. Real life bomo pa videli.
Imaš prav (se opravičujem): šlo se je za trde delce:Tule se smešiš. Ker tvoja zadnja 2 citirana stavka ne držita niti približno.