In s tem si kaj hotel povedati? A opravičuješ Teslo? Ali kako?
Oprosti, ampak to, kar je pokazano v videu je sramota za Teslo, sploh pa za 140.000 USD avto. Tega v Daci za 15 jurjev ne doživiš.
In kot drugo: to v videu so kozmetične zadeve. Ampak tukaj sta dve zadevi. Prva je ta, da kaj je šele spodaj, če so že stvari, ki so na vidu kupcu in druga, ko se začnejo dogajati zadeve, da ti volan ostane v roki in zavornih ploščic ni vgrajenih, se pa zadeva iz estetskih stvari prevesi v življensko nevarne stvari. Meni pač to ni normalno. Očitno quality control pri Tesli ne deluje oz. ga pošljejo na dopust, ko je treba lifrat avte ven.
Pa še nekaj: ljudje smo očitno ovce in bedaki kupujejo/prevzemajo tako šlampasto sestavljena vozila. Če bi Tesli rekli od... ob prevzemu, bi se stvar zaključila. Tako pa gre, kamor gre, po mojem mnenju v 3PM.
Se pa Tesla ne zaveda ene zadeve: ovce so ovce in ko jih splašiš se takoj obrnejo za 180 stopinj. Sedaj čreda ovc šiba v Teslo, ampak če se bo zgodilo kakšno sranje (ali več njih, recimo masovna prometna zaradi tega, ker bo nekomu volan ostal v rokah) se zelo hitro lahko zgodi, da se bo čreda ovac obrnila za 180 stopinj.
Jaz osebno se samo čudim, kako se ljudje pustijo nategovati z zdaj, zdaj bo avtonomno vožnjo in vnaprej plačevati več kot 10 jurjev za nekaj, kar niti ni tako majhna verjetnost, da te bo ubilo.