Terenec do 5k

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.474
113
Z Dusterjem sem se jaz tam vozil po 10X hujšem terenu - res pa da nisem snemal reklamnega videa. Pa v vodo do 5cm pod vrhom havbe sem tudi šel, mi je pa malo prpa delala vseeno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ja no sej zato pravim ka ni neksi bavbav če maš dobre gume. Terenca v tem primeru rabiš bole zato ker ima večjo vlečno kilazo

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Drugače pa avtorju te teme. Prekoslej boš moral do vikenda ki ga nameravaš zgraditi narediti pot. Priporočal bi, da se najprej lotiš poti, nato pa gradnje. Ti bo prihranjena marsikatera nevšečnost.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in tony

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Hvala vsem za odgovore, Duster bi biu favorit ampak cene so dejansko nore boljse da bi kupil novega. Ima mogoce kdo izkusnje z Kangooji 4x4? Dejansko ugotavljam da mi se najbolj ustreza.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Kangooja 4x4 mam tud. :D Ma ga ne menjam za nobeno reč. :D Prejšnji mi je zgnil, zdajšnjega načenja na istem delu (levi zadnji blatnik), bo treba porihtat. Visko pogon menda rad crkuje, zato mam še enega zaletenega na lagerju. ;) Kardan se pa pač obrabi, itak nima niplov za mazanje. :/
Pogon je zelo soliden, ni pa to Landcruiser. ;) Lahko bi imel malo počasnejšo 1. prestavo, da bi se dalo kam splezati.

Všeč mi je, ker je univerzalec. Imam ga za vožnjo mularije v vrtec, ter za backup, če crkne terenec.

• Všeč mi je
Reactions: map in Kamele0N

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Kangooja 4x4 mam tud. :D Ma ga ne menjam za nobeno reč. :D Prejšnji mi je zgnil, zdajšnjega načenja na istem delu (levi zadnji blatnik), bo treba porihtat. Visko pogon menda rad crkuje, zato mam še enega zaletenega na lagerju. ;) Kardan se pa pač obrabi, itak nima niplov za mazanje. :/
Pogon je zelo soliden, ni pa to Landcruiser. ;) Lahko bi imel malo počasnejšo 1. prestavo, da bi se dalo kam splezati.

Všeč mi je, ker je univerzalec. Imam ga za vožnjo mularije v vrtec, ter za backup, če crkne terenec.
Pa se upaš z tem otroke okol vozit? Tam v sosednji temi pravijo da ni varnosti. Te lahko pick up nagazi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen