Teorija ženske izbire

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
LOOOOOL, kaj vse človek ne prebere v tej temi
hysterical-1.gif

Vsekakor lahko razbere, da imaš težave s sklanjanjem.
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
da spravimo temo nazaj na prava pota - da ne bom danes ultimate spamer...
grin1.gif

nov primer:

s tipom se deklina res noro dobro pošteka. seks odličen, ma ni da ni. a vseeno je tam majhna telesna pomankljivost, ki žuli, grize, moti. naj bodo to pogrizeni nohti, neredna obritost, prekomerna poraščenost po celem telesu ... skratka fizična pomanjkljivost...

sam vem, da sem se z žensko noro dobro ujel, tako po zunanjosti kot po notranjosti (
evil.gif
), je pa žal imela pogrizene nohte in me je to tako grizlo, da sem jo po dobrih 2 tednih skenslal.

drug primer:

s tipom se deklina res noro dobro pošteka. seks odličen, ma ni da ni. a vseeno je tam majhna napaka notranjega izvora - recimo ima hobi, ki ti nekako ne paše, se sliši z mamo vsak dan, oz. recimo, je tudi mamin sinček. štekate?
grin1.gif

which one is a keeper?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ti pa maš primere za dol past. Pa ne morš bit tako površinski in skenslat nekoga zarad nohtov. Sploh zato, ker se to da uredit. Po drugi strani se pa žal ne da uredit, če bo katera mislila, da nisi zadosti velik ... Pa ne mislim v višino.
priden.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ej, res ... ne prenesem pogriženih nohtov. da se me dotika ženska s pogrizenimi nohti, mi gredo vse kocine pokonci. kot me moti, če ima preveč pik po telesu (materina znamenja). no, če so te male majcene ni panike, če so večje in izboklinčkaste, me pa full motjo ... hebat ga, tko je.

pa moram priznat, vedno sem se izogibal spodnjih deklet (if you know what I mean), potem pa kot zanalašč doživim najlepši del lajfa ravno z njo ... s ta spodnjo ... s čefurko...
roza.gif

površinsko pa zato, da imamo možnost iti v globine ... v globlje debate... sej babe tko al tko zadnje čase delujete precej... površinsko...
evil.gif

aja, pa vsaka do sedaj je bila presenečena ... pozitivno...
wink-1.gif
razen ene, no... ampak ta je tako ali tako razred zase...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.