Ufff, to je preveč, preveč kompliciranja ...
1. primer - v čem je problem?? Če tip ne zgleda ko Apolon?? Kaj ti še nisi videl kakega prov ogabnega tipa poleg fine bejbe?? Jaz jih videvam vedno več, kar pomeni, da je zunanji videz daaaleč od tega, da bi bil ženskam najpomembnejši. Saj tudi ti spoznaš kak cukr od punce, ki bi jo kar popapal, a ko jo spoznaš, je ne bi diral sa štapiæem.
2. primer - narava je pač narava, tu ni kaj. Če ima malega, se pač pomagati ne da. Če je ženski to res tak problem (pa dvomim), mu lahko za rojstni dan kupi enlargement pills (dobim po par 10 mailov spama na dan), sicer pa ga pač pouči, kaj ji najbolj paše in problem je rešen. Če pa tipa zaradi premalega pusti, jo pa lahko poba samo v rit brcne in natera proč.
Te zadeve so preveč u izi po mojem mnenju, da bi iz njih delali take znanosti ... Samo kaj, ko spoznavam, da je na tem forumu čedalje več metrojev (razni yebachi ala dekca, elvir ... izginjajo), katerim pa je že v štartu težko določiti spol ... Zato sem se nekako sprijaznil, da bom moral brati čedalje več takih tem.