Teorija ženske izbire

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa dejmo eno filozofsko, če ne kar šimfarsko čez naše drage dame udarit. oz., takole recimo. prvih par postov morajo nujno naše vrle dame odgovorit, da bo tema zaživela...

1. primer:

dama spozna krasnega fanta. pravega kavalirja. pač nima popolne zunanjosti, a je še vseeno na meji sprejemljivosti. ujameta se na polno, gresta na par zmenkov, skratka čista zmaga. pride prvi seks. super duper seks, prijatelj ravno prav velik... ampak kaj ko tip ne izgleda ... ravno najbolje ...

2. primer

dama spozna krasnega fanta. krasen za pogledat, krasen za pogovarjati se, visoko nad mejo sprejemljivosti, vsaka pogleda za njim. gresta na par zmenkov, tip je prava zmaga. pride prvi seks... o madona ... in pomankljivo obdarjen... polom. zgleda pa vseeno... njami...

torej moje drage, katerega v tem primeru obdržite?

toliko za začetek, mogoče še kaj več pade, če se debata razvije...

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
za moske je vseeno, v vsakmu primeru pride do sexa
evil.gif

lahk zeklenes temo.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
glej ti se kr tolaz..dejstvo je ce zenska v enem tednu izbira med tema dvema, je navadna lahka censored na 2.

in bosta moska akterja, al placala al pa spizdla.. ta tvoja filozofija je prav mim...

zenksa bi se pa vsakega oklepala dokler neb kater boljsi prisel mimo, to pa je ja menda jasno..v primeru da bi prvo enga mela... kar je pac nasa narava.. verjetno moski isto...

spet bos znanost naredil iz nic...

kater primer si pa ti? verjetno ne prvi in ne drugi :))))))))))))) ampak te sam zanima,, zakaj ena pac noce met nic vec s tabo :))))))))))))

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Potem tu po moje sploh ni nobene dileme, če sta drugače enakovredna,...se pravi, da imata teoretično enake karakterne lastnosti in odnos do mene
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pa dejmo eno filozofsko, če ne kar šimfarsko čez naše drage dame udarit. oz., takole recimo. prvih par postov morajo nujno naše vrle dame odgovorit, da bo tema zaživela...

1. primer:

dama spozna krasnega fanta. pravega kavalirja. pač nima popolne zunanjosti, a je še vseeno na meji sprejemljivosti. ujameta se na polno, gresta na par zmenkov, skratka čista zmaga. pride prvi seks. super duper, prijatelj ravno prav velik... ampak kaj ko ne izgleda ... ravno najbolje ..

Kdo zdaj ne zgleda najbolje. On ali njegov tič?
confused-1.gif

Samo si pa zakompliciral do amena.

1. Raje ne-lep tip s poštenim tičom (dober seks)

ali

2. Lep tip z majhnim tičem (podpovprečen seks)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dejansko me niti ne zanima sploh, če bi katera kaj hotela od mene, ker mam bab poln kufer do nadaljnega...
wink-1.gif

samo rad bi malce pofilozofiral o tem ... ker zadnje čase slišim veliko o tem, kako smo moški prasci, da se nam gre samo za seks in zavračamo vse druge vrednote... medtem, ko sam mislim, da ste ženske popolnoma enake.

začne se recimo že pri tem, da mi, fanjte, moški, tipi, deci, lahko tud prasci, enostavno povemo, kar nam pokvarjenega tiči v mislih oz. jajcih, medtem ko ženske, ne tega ne bodo izjavile, bodo pa pokvarjenost dokazale na drugačen način...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
obratno, Grisbi, obratno...

tu ni slabega seksa ... do not want bad karma...
grin1.gif

u stvari me je ena ideja zjutraj ob kofetkanju prešinila, samo je nekako neznam najbolje preliti na ekran...
uf-1.gif

skratka, nekje je blazno lep tip, dober za pojest, ko ga pogledaš, v postelji zadovoljiv ampak žensko moti manjko centimetrov

drug tip je pa malo manj privlačen na pogled, morda malce preveč poraščen, birbauh al pa ne vem kaj ... ma pa batino ... in kukr samo po sebi boljši seks...

psiha.press

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne, ne gre samo za sex,je pa sex pomemben,..v teh tvojih primerih si postavil ta dva dečka v pozicijo,kjer sta drugače enakovredna, ženske se naj bi odločale samo na podlagi njegovega videza in sexa,...ja logično, da potem izbereš tistega, ki ti na teh dveh področjih nudi čimveč,...

Edit:ja, ma vseeno je un s krajšim boljši,..vsaj tako si napisal
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

1. Raje ne-lep tip s poštenim tičom ( slab seks)

ali

2. Lep tip z majhnim tičem ( dober seks)

Tako sem jaz razumela
grin1.gif

Kje je potem point vprašanja?
bonk.gif

Bi raje imeli :

-lepotico z dobro postavo, minus c košarico in obvlada v postelji

-ne-lepo žensko z dobro postavo in plus c košarico, ampak je slabša v postelji.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nimam pojma, te preberem pa v naslendji sekundi pozabim...

še vedno trdim da si odprl ultra glupo temo, so mi celo une jokajoče ble bolj všeč.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Danes večina žensk ne spoznava več partnerja na star način, ampak hočjo takoj sex da vidijo pri čem so. Ženske se vedno bolj zavedajo in rade uživajo pri sexu. Kar je pa vse skupaj malo zgrešeno, ker za moje pojme se zelo redko kdo pri prvem sexu totalno ujame. Pač mal si še živčen in nesproščen in je potreben za to čas. Nekdo jim je všeč, hitr med rjuhe. Čez čas pa itak ugotovijo, da se z njim ne razumejo. Kar bi lahko ugotovile že prej, če bi šle mogoče z njem na kakšen izlet ali pijačo. In pol vse razočarane ugotivjo, da jih je izkoristil (zarad ega).
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Je pa še ena opcija.

Lepšega tipa imam za ven in za kazat se z njim, tistega kao povprečnega mam pa za seks. Potem, ko lepota tistega kao resnega mine, ga skenslam in sem naprej v resni zvezi s tem povprečnim.
Ampak zakaj bi člouk tok kompliciral, enostavno bi bla že prej raj s tistim povprečnim. Sej se da vsakega tipa spedenat, pri men je itak moška obleka najhujši fetiš,ne glede na to kakšen je tip; suh, zavampan...
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.