Zanimivo lastnik trme"komercialna cena najema vile je 1500 evrov na dan za 6 oseb (vključen zajtrk) "
Ekskluzivno: Janša z družino v državni vili za najmanj 10 000 evrov? | Trma.si
"Širša družina Janeza Janše (povprečno 6 oseb) je že lani bivala poleti v Vili Zlatorog na Bledu. Gre za protokolarni objekt, ki je v prostih terminih na voljo tudi na trgu. Ne vem, kdo je in če je plačal račune za Janševe,"...trma.si
Mogoče mu je plačal šubic od onih dveh mio od svilanita. Bi blo za raziskatZanimivo lastnik trme je pomemben, od kod je dr. IJJ plačal pa ne. Vsaj nekako nisem zasledil odgovora, si ga kje skril?
Ko ne moremo z dejstvi dajmo osebno mar ne, to vedno pali.
Ferdo ta tip je taka baraba, da sem 100% da je plačanec..Zanimivo lastnik trme je pomemben, od kod je dr. IJJ plačal pa ne. Vsaj nekako nisem zasledil odgovora, si ga kje skril?
Ko ne moremo z dejstvi dajmo osebno mar ne, to vedno pali.
Pri meni ne, ker imam lesena vrata. Sem ga pa zalotil, ko jih je hotel pribiti.ah dej nehej no, švasal je folk v stanvanja.
Sj Pernati je dobil dva milijona nagrade ker je uspešno kradel v GENiju...ima denarja dost.
kje si to fotkal..bil danes v ipercoopu, pa familiVsake toliko časa nas kdo opomni, da ne pozabimo kako nas je Janša zapiral v občine...
Dobro, da imamo zdaj drugo vlado, ki je bolj uspešna in nas pusti čez meje občin, gremo celo lahko v manj uspešne države z manjšo kupno močjo, kjer morajo ubogi šibki delavci zaradi gnilega kapitalizma delati tudi za 2. maj...
Mi kot v dobrih starih časih osemdesetih.... za sosede mi je pa prav žal... verjetno nam zavidajo.
suzi tole se pravilno naslavljaz užićko koloGva je zapiral ? V petek so srbsko kolo vozili po ljubljan...v soboto pa selfije od doma iz beograda pošiljali .
fotka je iz familekje si to fotkal..bil danes v ipercoopu, pa famili
fotka je iz famile
suzi tole se pravilno naslavljaz užićko kolo
Če mene spomin ne vara v prejšnjem sistemu nisi mogel biti član recimo SLS ali NSI ker po defoltu niso obstajale ali pač ti nekaj več veš.A sem jaz trdil, da je SD polna bivših komunistov? In seveda ne moreš našteti vsaj dveh aktivnih članov SD, ki so bili prej člani ZKS, če že ne KPS. Pri aktivnih članih SDS tega problema seveda ni.