Tema ki je odletela kot golob!

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
"komercialna cena najema vile je 1500 evrov na dan za 6 oseb (vključen zajtrk) "
Zanimivo lastnik trme
1683028009551.png

Največji nategator v Kranju.
Ferdo tvoj vir pa ne preseneča, nekako gre v štric z Rusofili.... Objavljaš, od največjih barab.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.531
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Zanimivo lastnik trme je pomemben, od kod je dr. IJJ plačal pa ne. Vsaj nekako nisem zasledil odgovora, si ga kje skril?

Ko ne moremo z dejstvi dajmo osebno mar ne, to vedno pali.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.009
3.704
113
Vsak od nas je prostovoljno prispeval en Tolar za takratni dopust , kot je sedaj prispeval en Euro za aktualnega.
Za naše voditelje bomo vedno enako prispevali.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Zanimivo lastnik trme je pomemben, od kod je dr. IJJ plačal pa ne. Vsaj nekako nisem zasledil odgovora, si ga kje skril?

Ko ne moremo z dejstvi dajmo osebno mar ne, to vedno pali.
Ferdo ta tip je taka baraba, da sem 100% da je plačanec..

Temu pa ne verjamem dober dan... Lahko ti povedo Triglavani povedo... Defacto vedno govori neresnice.
Model je glista!
1683045474240.png

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.440
3.749
113
Vsake toliko časa nas kdo opomni, da ne pozabimo kako nas je Janša zapiral v občine...

Dobro, da imamo zdaj drugo vlado, ki je bolj uspešna in nas pusti čez meje občin, gremo celo lahko v manj uspešne države z manjšo kupno močjo, kjer morajo ubogi šibki delavci zaradi gnilega kapitalizma delati tudi za 2. maj...

Mi kot v dobrih starih časih osemdesetih.... za sosede mi je pa prav žal... verjetno nam zavidajo.
FvHhRHVXsAQXx8r?format=jpg&name=large

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ja sam on je zapiral(lastnoročno, najbrž) in to bom trobil dokler mi kolesa ne vzamejo iz zibelke. (kako je bilo v tujini se bom pa delal da nič ne vem)

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in piagolo

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Gva je zapiral ? V petek so srbsko kolo vozili po ljubljan...v soboto pa selfije od doma iz beograda pošiljali .

Vsake toliko časa nas kdo opomni, da ne pozabimo kako nas je Janša zapiral v občine...

Dobro, da imamo zdaj drugo vlado, ki je bolj uspešna in nas pusti čez meje občin, gremo celo lahko v manj uspešne države z manjšo kupno močjo, kjer morajo ubogi šibki delavci zaradi gnilega kapitalizma delati tudi za 2. maj...

Mi kot v dobrih starih časih osemdesetih.... za sosede mi je pa prav žal... verjetno nam zavidajo.
FvHhRHVXsAQXx8r?format=jpg&name=large
kje si to fotkal..bil danes v ipercoopu, pa famili

delter333

Guru
21. maj 2010
1.850
1.556
113
Notranjska
A sem jaz trdil, da je SD polna bivših komunistov? :bonk: In seveda ne moreš našteti vsaj dveh aktivnih članov SD, ki so bili prej člani ZKS, če že ne KPS. Pri aktivnih članih SDS tega problema seveda ni.
Če mene spomin ne vara v prejšnjem sistemu nisi mogel biti član recimo SLS ali NSI ker po defoltu niso obstajale ali pač ti nekaj več veš.
Če si hotel biti politično aktiven si šel v partijo poznam ljudi kateri bi lahko šli pa niso in jih je teplo pri službeni karieri.
Levih strank je pa en kup tako da se lahko bivši komunisti lepo porazdelijo ali kar je še bolj v njihovem stilu delujejo iz ozadja, denarja so itak polni,
preteklost imajo pa tudi tako da ni za v javnost. Tako da lahko rečeš da ima SDS falirane komuniste, tiste brez denarja, Janšo denimo niso blizu pustili ker je ekstremist.