Tema ki je odletela kot golob!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
In kaj ima to veze z allstarkami, če je bil zmaj tudi povabljen na uradni dogodek v ZDA?

Kakšne allstarke???

napisal si, najdi vsiljivca.

očitno imamo različne percepcije vsiljivcev.

sem šel prav gledat...

A allstarke niso bile povabljene na uradni dogodek v ZDA? Allstarke - simbol ameriške svobode! in ti se zgražaš nad njimi?! shame on you!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
vem, si mi že večkrat povedal. S takimi komentarji se lepo približuješ nivoju obnašanja tvojega avatarja.

:zmaga::zmaga::zmaga:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.386
2.562
113
Sanja je bila žvižgač - ovaduh. Le ti so sedaj zaščiteni z zakonom. Kot ptice roparice.
Tudi tale komentar je zanimiv. Z leve strani!
1681296537450.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Bo Apollo8 napisal, če kaj v mikstonovem tvitu drži ali so to (ex?)-džankijeve blodnje.
A to da so na fuzinah drogo prodajali? Saj jo se vedno. V vsakem blokovskem naselju in tudi na vasi. V 90 je bila ljubljana ze premajhna (in obcani prevec mobilni) da bi imel neko “tolpo” s fuzin. So ziveli kriminalci na fuzinah (zivijo se danes, pa tudi povsod drugje) ampak definitivno niso bili omejeni samo na fuzine. Ne vem a je bila natakarca, niti ne vem zakaj bi to bilo problematicno. Moja prva redna sluzba je bil mcdonalds pri 16 letih.
Sem pa prebral sam to kar vidim na tvojem postu, ne vem ce je pravljicar se kaj drugega pisal.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Bo Apollo8 napisal, če kaj v mikstonovem tvitu drži ali so to (ex?)-džankijeve blodnje.
Sem prebral na blogu…

majko mila…

1. Avtor mesa razlicne sluzbe - z lokali na fuzinah so se ukvarjali LKS s PP moste, ppiu v polju je bila ustanovljena sele po vstopu RS v schengen in se je ukvarjala s tujci, hovnik pa ni bil v skupini za droge (je pa delal na oddelku za organiziran kriminal).
2. Ce ti je odvzeta prostost je mozna samo ena ponudba - da postanes skesanec. To pomeni pricanje in nato zascita do konca zivljenja.
3. Tajni policijski sodelavci so se uporabljali za namen odkupov prepovedanih drog in ne za prodajo (kar on podtika osebi ki jo opisuje). Mislim pa da so se nehali uporabljat kar nekaj let pred letom 2007
4. Leta 2007 podrocje virov in informatorjev ni bilo zares urejeno tako da bi njemu tezko nekdo rekel da je “bila informator”, ker takrat to uradno ni obstajalo
5. Kelnarce niso ravno dobri informatorji tako da je to vse skupaj en bluz…

kot sem ze napisal veckrat v zadnjih letih - kunstelj je bil vojak v morisu. Ne james bond. In skozi njegova pisanja se vidi da pozna zadeve povrsinsko oz toliko kolikor lahko kje kaj prebere.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.532
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Mikeston je odsedel pol leta zaradi "resnic", ki jih je zapisal v svojem blogu. Naj bi plačal tu di odškodnino. Skratka zelo verodostojen vir.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.165
113
blizu močvirne prestolnice
Sem prebral na blogu…

majko mila…

1. Avtor mesa razlicne sluzbe - z lokali na fuzinah so se ukvarjali LKS s PP moste, ppiu v polju je bila ustanovljena sele po vstopu RS v schengen in se je ukvarjala s tujci, hovnik pa ni bil v skupini za droge (je pa delal na oddelku za organiziran kriminal).
2. Ce ti je odvzeta prostost je mozna samo ena ponudba - da postanes skesanec. To pomeni pricanje in nato zascita do konca zivljenja.
3. Tajni policijski sodelavci so se uporabljali za namen odkupov prepovedanih drog in ne za prodajo (kar on podtika osebi ki jo opisuje). Mislim pa da so se nehali uporabljat kar nekaj let pred letom 2007
4. Leta 2007 podrocje virov in informatorjev ni bilo zares urejeno tako da bi njemu tezko nekdo rekel da je “bila informator”, ker takrat to uradno ni obstajalo
5. Kelnarce niso ravno dobri informatorji tako da je to vse skupaj en bluz…

kot sem ze napisal veckrat v zadnjih letih - kunstelj je bil vojak v morisu. Ne james bond. In skozi njegova pisanja se vidi da pozna zadeve povrsinsko oz toliko kolikor lahko kje kaj prebere.
To je odgovor Mikstona, češ da laže.

Nič od tega, kar si napisal ne drži. Ajanović Sanja je bila reg. TPS, imam v sodbi njeno ime (ker tps mora pričati na sodišču). Obsojen na zapor sem bil zaradi razžalitve, ne pa laži. Poglej sodbo ESČP, je javno dostopna, da ne boš širil neresnic

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.532
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Pa bodimo natančni razžalitev in obrekovanje (dajati neresnične, zlonamerne izjave, s katerimi se jemlje komu ugled)

q=id:2012032113073755&database[SOVS]=SOVS&database[IESP]=IESP&database[VDSS]=VDSS&database[UPRS]=UPRS&_submit=i%C5%A1%C4%8Di&page=0&id=2012032113073755

Ustavna pritožba zoper sodbo Vrhovnega sodišča št. I Ips 13079/2012 z dne 17. 9. 2015 v zvezi s sodbo Višjega sodišča v Ljubljani št. II Kp 13079/2012 z dne 30. 10. 2014 in sodbo Okrožnega sodišča v Ljubljani št. I K 13079/2012 z dne 13. 5. 2013 se zavrne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
To je odgovor Mikstona, češ da laže.

Nič od tega, kar si napisal ne drži. Ajanović Sanja je bila reg. TPS, imam v sodbi njeno ime (ker tps mora pričati na sodišču). Obsojen na zapor sem bil zaradi razžalitve, ne pa laži. Poglej sodbo ESČP, je javno dostopna, da ne boš širil neresnic
TPS nikoli niso pricali. Zato jih je zakonodaja tudi ukinila. Pricajo tajni delavci, vendar nikoli ne izves kdo so. Mitja Kunstelj pa pac nabira drobiz z neresnicami na spletu. Lahko bi pa kitaro na copovi igral

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
Vladanje z odloki kljub temu, da bi glede na sestavo parlamenta brez problema kot podlago sprejeli nov zakon? Zanimivo. Upam, da Jarčeva, Jenull in ostala kompanija vključno s kakšnimi tu gor na Alterju ne bodo pregrobi pri kritiziranju taakšnega načina delovanja glede na to, da je bilo že pri vladi JJa jasno povedano, da didktatorski (ali kako se jim je že reklo) ukrepi te sorte niso sprejemljivi in kakšne izpade so imeli nekateri takrat.