Kupil sem N85. Že pri prvi uporabi sem opaizl da sem ter tja izgubi signal, ali sem celo kdaj nedosegljiv. Nesem zadevo na Teleray kjer mi zavrnejo popravilo pod garancijo in sicer ker naj bi zvil matično ploščo !? WTF! Ker sem hotel razlago kako do tega pride, so samo odgovorili da oni pač ne vedo kako sem jaz uporabljal telefon od časa nakupa pa do obiska na servisu. Naj poudarim da telefon nima ene same samcate praskice, tudi da bi ga zvijal ni mogoče ker bi verjetno ohišje počilo oz. bi se vsaj na zunaj pokazalo kakšni znaki poškodbe. Skratka ni mi jasno kako se lahko zvije matična plošča, oni pa tudi ne in se na vse pretege branijo popravila pod garancijo.
No vglavnem Teleray ima gluha ušesa, poizkusila je posredovati tudi prodajalna kjer sem telefon kupil vendar brez uspeha.
Zadevo sem predal tržnemu inšpektoratu, po njegovem odgovoru bomo videli kako in kaj.
Sedaj pa me zanima ali je kdo že imel kakšne podobne izkušnje z Telerayem?
lp
No vglavnem Teleray ima gluha ušesa, poizkusila je posredovati tudi prodajalna kjer sem telefon kupil vendar brez uspeha.
Zadevo sem predal tržnemu inšpektoratu, po njegovem odgovoru bomo videli kako in kaj.
Sedaj pa me zanima ali je kdo že imel kakšne podobne izkušnje z Telerayem?
lp