Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
to bi končno bilo res uporabno, ker tole sranje z zunanjo kišto mi že nenormalno preseda.. pa še noben v hiši se ne more na to navadit, pa mi cel čas sitnarijo...
Mene pa zanima naslednje glede Neo box:
1.) Pri trenutnem boxu imam na daljincu 2 gumba, s katerima prižgem TV in box. Ali je možno podobno naret tudi z novim NEO daljincem (brez številčnice)?
2.) Ali se morata neo box in daljinec videt ali deluje preko bluetooth? Tako bi lahko Neo box skril za TV ali v omarico.
3.) Kaj je "neo tv lite" app (https://apkonpcdownload.com/si.titan.stb.atv.html)? V opisu pravijo, da bi lahko na drugem android TV gledal Neo. tomi , je to ta nova aplikacija? Pa tudi v enem izmed splošnih pogojev je omenjena...
4.) Ali je Neo uporabniški vmesnik vsaj tako hiter kot na trenutnem boxu?
5.) Ali se ti ob vklopu boxa prikaže zadnji gledani TV kanal?
ma super... sedaj bom lahko vrnil en NEOBOX za katerega plačujem 3€/mesec, saj mi vsi TVji omogočajo Android, pa plačeval 1,49€ za NEO LITE, ki omogoča 5 naprav...
pa da ne omenjam, da se še 25-tih daljinskih upravljalcev znebim.. že to je vredno ta denar
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.