Jaz jih imam (na spletni strani AMZS imaš podatke in cene). Danes sem se v službo peljal z njimi (25km). Če primerjam vožnjo z ali brez je bistvena razlika (pri letnih gumah seveda). Res pa je da imam trenutno gor 255 dimenzijo gum, tako da je kar pestro. Ko daš ta stunf gor je ekvivalent zimski gumi. Vožnja ni hrupna kot s ketnami. To da moraš avto premikat - so fu...g what. tiste pol metra ga boš pa že premaknil. Sicer ti povem da jih je bistveno lažje nataknt kot katerekoli ketne (sem imel tudi že ene troje ketne v uporabi). Tukaj je postopek čist simpl: na vrhu oblečeš gumo (10 sekund na gumo), se vsedeš v avto in pol metra naprej, pol pa samo še drugi konc do konca natakneš in voila. Z drugimi besedami: 30-40 sekund, kar nisem uspel še z nobenimi ketnami (bi se upal stavt da v 10cm snega ni veliko junakov ki bi ketne dali gor hitreje kot jaz štunfe).
Aja: glede na reklamo pa to ni opravilo pri katerem se ne bi umazal (sploh če nimaš prav veliko med gumo in blatnikom kot jaz). Skratka rokavi so bili danes svinjski...
Moje mnenje:
1. predrage (glede na navadne ketne)
2. ko so gor so ekvivalent zimskim gumam, sicer za veliko snega ketne boljš primejo.
3. za navadnega userja ki po večini vozi mesto in avtocesto boljše kot ketne.
4. skratka: zadovoljen, montaža in uporaba neproblematična, opereš v pralnem stroju. Tako da priporočam.