Tekma Italija - Srbija odpovedana

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ker so zacel pendreki pet
10.gif

Kako so se stiskal
smile-1.gif

MMslo

Zelenc'
1. avg 2007
19
0
1
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ne vem če je sploh kdo gledal prenos. Navijači Srbije so pač razgrajali, nič strašnega in nič še ne videnega. Enemu je uspelo prerezat zaščitno mrežo, pa še to le za vzorec, odtrgali so del ograje in skušali razbiti pleksi steklo. Po par udarcih so odnehali. To je bilo vse pred tekmo.

Sem gledal in dobro razumem italijansko. Pred tekmo so napadli srbske nogometaše na njihovem avtobusu. Razbijali so po Genovi v starem mestnem jedru itd.

Citat:
Ker je bil začetek prestavljen, so pred navijače prišli srbski igralci in jih prosili naj se umirijo, saj bodo drugače izgubili s 3:0. Ob tem je seveda takoj butasti novanar RAI opomnil, da trije dvignjeni prsti pomenijo četniški simbol in brihtno ugotovil, da podpihuje k še večjemu razgrajanju. [censored].

Novinar najprej ni vedel kaj pomenijo 3 prsti in je mislil, da igralci govorijo o porazu s 3:0 v primeru nadaljevanja izgredov. Kasneje so mu pojasnili kaj to pomeni in ob koncu prenosa je to tudi povedal. Stankovič je italijanskemu novinarju v živo povedal, da so skušali navijače umiriti in nato naj ga pusti na miru (novinar Stankoviča).

Citat:

Navijači so so umirili in so le glasno navijali. Ob igranju srbske himne so italijani tako glasno žvižgali, da se sploh ni nič slišalo. V sedmi minuti je priletela bakla v 16 meterski prostor vratarja, daleč od njega in drugih igralce. Ker je bil takrat napad Srbov, je sodnik pustil izvesti napad do konca, nato pa prekinil srečanje, da se bakla umakne in razkadi.

Hvala bogu tudi jaz bi jim žvižgal, če bi pri meni doma delali tako štalo. Se vidi da nisi dobro spremljal prenosa - po prvi bakli, ko je sodnik pustil teči igro je na igrišče priletela še ena italijanskemu vratarju pod noge. Vratar je nato novinarjem povedal, da se je bal nadaljevati z igro, ker ni mogel spremljati igre in paziti še nato ali bo dobil še kakšno baklo v glavo.

Citat:

Tukaj pa se je začela komedija. Tekma je bila prekinjena zaradi bakle in ne zaradi huliganov. Nato so na igrišče pridrveli predstavniki Italije in se začeli nekaj vneto pogovarjat z sodnikom, ki je nekaj jamral in odkimaval. Ob tem so italijanski navijači še privlekli Albansko zastavo, kar je itak podžgalo navijače. Po nekje 10 - 15 minutah je sodnik prekinil tekmo, pri čemer so srbski igralci jokali, italijanski pa so si ploskali in čestititali. Seveda komentatorja nista pozabila omenit, da so Srbi jezni zaradi Kosova, zasledil sem še besedi ultranacionalisti in četniki.

Tekmo je prekinil sodnik , čeprav bi jo moral že prej prekiniti delegat. Ha italijanski navijači privlekli zastavo -ta je dobra.

Se pa strinjam, da so italijani malo prelahko vzeli varovanje te tekme. Še par sto policajev več bi morali imeti pred tekmo, enega po enega pregledati v nulo - FULL CAVITY SEARCH - pa verjetno na tekmi ne bi bilo večjih problemov.

Imam pa tudi jst občutek, da je tle ene par srbofilov, ki tolčejo po svoje (Slobo.press), čeprav je bilo obnašanje ¨navijačev¨obsojanja vredno (govorim pred, med in po tekmi).

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Gledal cel prenos, nikoli bilo izrečeno o kakih četnikih in podobno....
ne izmišljuj si......sicer pa tudi če bi.....kaj naj komentirajo.....Ivan splezal na ograjo, prijel škarje, nevarno, reže mrežoooo......
Heh, ti nimaš vsega razčiščenega....kar se je dogajalo na tribunah ni bilo povezano z nogometom/športom in kaj naj športni komentatorji miljonom gledalcem rečejo...aha, to ni naše področje, naj pride bruno vespa in komentira dogajanje......
REVEŽ...

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik MMslo pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ne vem če je sploh kdo gledal prenos. Navijači Srbije so pač razgrajali, nič strašnega in nič še ne videnega. Enemu je uspelo prerezat zaščitno mrežo, pa še to le za vzorec, odtrgali so del ograje in skušali razbiti pleksi steklo. Po par udarcih so odnehali. To je bilo vse pred tekmo.

Sem gledal in dobro razumem italijansko. Pred tekmo so napadli srbske nogometaše na njihovem avtobusu. Razbijali so po Genovi v starem mestnem jedru itd.

Citat:
Ker je bil začetek prestavljen, so pred navijače prišli srbski igralci in jih prosili naj se umirijo, saj bodo drugače izgubili s 3:0. Ob tem je seveda takoj butasti novanar RAI opomnil, da trije dvignjeni prsti pomenijo četniški simbol in brihtno ugotovil, da podpihuje k še večjemu razgrajanju. [censored].

Novinar najprej ni vedel kaj pomenijo 3 prsti in je mislil, da igralci govorijo o porazu s 3:0 v primeru nadaljevanja izgredov. Kasneje so mu pojasnili kaj to pomeni in ob koncu prenosa je to tudi povedal. Stankovič je italijanskemu novinarju v živo povedal, da so skušali navijače umiriti in nato naj ga pusti na miru (novinar Stankoviča).

Citat:

Navijači so so umirili in so le glasno navijali. Ob igranju srbske himne so italijani tako glasno žvižgali, da se sploh ni nič slišalo. V sedmi minuti je priletela bakla v 16 meterski prostor vratarja, daleč od njega in drugih igralce. Ker je bil takrat napad Srbov, je sodnik pustil izvesti napad do konca, nato pa prekinil srečanje, da se bakla umakne in razkadi.

Hvala bogu tudi jaz bi jim žvižgal, če bi pri meni doma delali tako štalo. Se vidi da nisi dobro spremljal prenosa - po prvi bakli, ko je sodnik pustil teči igro je na igrišče priletela še ena italijanskemu vratarju pod noge. Vratar je nato novinarjem povedal, da se je bal nadaljevati z igro, ker ni mogel spremljati igre in paziti še nato ali bo dobil še kakšno baklo v glavo.

Citat:

Tukaj pa se je začela komedija. Tekma je bila prekinjena zaradi bakle in ne zaradi huliganov. Nato so na igrišče pridrveli predstavniki Italije in se začeli nekaj vneto pogovarjat z sodnikom, ki je nekaj jamral in odkimaval. Ob tem so italijanski navijači še privlekli Albansko zastavo, kar je itak podžgalo navijače. Po nekje 10 - 15 minutah je sodnik prekinil tekmo, pri čemer so srbski igralci jokali, italijanski pa so si ploskali in čestititali. Seveda komentatorja nista pozabila omenit, da so Srbi jezni zaradi Kosova, zasledil sem še besedi ultranacionalisti in četniki.

Tekmo je prekinil sodnik , čeprav bi jo moral že prej prekiniti delegat. Ha italijanski navijači privlekli zastavo -ta je dobra.

Se pa strinjam, da so italijani malo prelahko vzeli varovanje te tekme. Še par sto policajev več bi morali imeti pred tekmo, enega po enega pregledati v nulo - FULL CAVITY SEARCH - pa verjetno na tekmi ne bi bilo večjih problemov.

Imam pa tudi jst občutek, da je tle ene par srbofilov, ki tolčejo po svoje (Slobo.press), čeprav je bilo obnašanje ¨navijačev¨obsojanja vredno (govorim pred, med in po tekmi).

467716-post_slo.gif

BRAVO!!!....točno to sem hotel napisati ampak se mi ne da, ker nekateri imajo priprejene televizorje in jim določeni programi predvajajo tisto kar si želijo, ne po sporedu....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a mi lahko nekdo razloži, kako za boga je ta četnik, ki sedi na ograji, na štadion prinese KLEŠČE!?!??!

[censored] pride ti 1500 ultrasov nacionalistov na štadion, ti maš pa varnost, kot da pridejo mamice z otroci?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
glede na to, da je bil kar buckast, jih je pomojem stiskal med ritnicami
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
a mi lahko nekdo razloži, kako za boga je ta četnik, ki sedi na ograji, na štadion prinese KLEŠČE!?!??!

[censored] pride ti 1500 ultrasov nacionalistov na štadion, ti maš pa varnost, kot da pridejo mamice z otroci?

Baje se je organizatorjem mudilo, ker se je bližl začetek tekme in so jih kar spuščali notri.
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:to tekmo, sploh pa ne izgovarjat besede "četniki" - ker tega si noben ŠPORTNI novinar NE SME privoščiti!!!

LP
Gargy

Malce butasta izjava glede da prav to pise glavnem razgrajacu na srajci (na veliko) in da je to ime navijaske skupine.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ti res misliš, da znajo pravi italijani dovolj dobro albansko, da znajo peti njihove pesmi?

Sej niso italijani pel ampak šiptarji, saj jih je povhna italija...
Kakorkoli, zgleda se bodo špagetarji izvlekli z "zmago" in tremi goli.... spet se bojo prislinili naprej
frown-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:Ja pepe in Gargy, vsi ostali so krivi, sam teli imbecili niso.....to so najverjetneje italijanski nogometaši jim pred tekmo sestre nategnili in so zaradi tega opice srbske bile razkurjene.....jao, jao....
Nogometaši igrajo tekmo. Gledalci so ali niso. Nikjer nisem zasledil, da bi nogometaši Srbije vzpodbujali srbske navijače k izgredom.
Nogomet zdaleč ni samo šport. To je posel. Za nogometaša, ki se uvrsti naprej, je lahko to dober posel, nova služba itd... Predstavljal si, da ima tvoje podjetje posel v Avstriji in ti propade zato, ker slovenski turisti vse pokradejo v bližnjem hotelu. Kaj imaš ti z njimi? Razen, da si brez posla in plače. Ali pa posli podjetij v Hrvaški, ki so se pogosto zamajali, ko je en ribič (Hrvat ali Slovenec, ni važno) plul preko neke črte.
Kaj torej imajo srbski nogometaši s temi huligani? In kaj lahko srbski nogometaši storijo, da do tega ne pride? Kdo bi v resnici moral nekaj storiti, pa ni? Ti povem? Obstaja en in samo en krivec: italijanska policija. Če so bili Italijani sposobni zapreti in predati ZDA muslimane samo na osnovi nekih domnev, bi sedaj morali reagirati na osnovi opozoril in dosedanjih izkušenj.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jaz sem tudi mnenja, da je dosti kriva Italija sama...pa tudi Slovenija, na meji itd.....bi morali vse zavrniti....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz sem tudi mnenja, da je dosti kriva Italija sama...pa tudi Slovenija, na meji itd.....bi morali vse zavrniti....

bedak, kot da ni letal, ali pa meje z madžarsko
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Lol, te ultra navijači pa res niso z letali leteli. Konvoj avtobusov je bil, ki so šli čez Slovenijo.

So pa bolj krivi italijanski varnostniki, kot slovenski cariniki.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

bedak, kot da ni letal, ali pa meje z madžarsko
rolleyes-1.gif

sure ja....kreljo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Kakorkoli, zgleda se bodo špagetarji izvlekli z "zmago" in tremi goli.... spet se bojo prislinili naprej
frown-1.gif

A ni to od vedno tako?
grin1.gif

Recimo Trst, Istra, Gorica ..... še prej pa cela Primorska, Tirolska, ...

Veš katera knjiga na celem svetu je najbolj smešna? Tista o italjanskih vojnih herojih!
evil.gif

Veš v koliko vojnih filmih vidiš italjanske vojake? V vseh, ki prikazujejo tudi kapitualcijo Italije!
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lol, te ultra navijači pa res niso z letali leteli. Konvoj avtobusov je bil, ki so šli čez Slovenijo.

So pa bolj krivi italijanski varnostniki, kot slovenski cariniki.

seveda so šli z avtobusi, če bi jih naši zavrnlili na meji, bi se obrnili proti madžarski, če to nebi šlo, bi šli pa drugič s čarterji...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Malce butasta izjava glede da prav to pise glavnem razgrajacu na srajci (na veliko) in da je to ime navijaske skupine.

A tisto v cirilici ? Oja, to pa zagotovo Italjanski komentatorji razumejo ... ne
ne-ne-1.gif

Glede (ne)varnosti: ce so lahko zacasno "zaprli meje" (= poostren nadzor na notrnjih mejah v schengenskem obmocju) ob vecjih tekmovanjih, bi to lahko makaronarji tudi tokrat naredili. Njim je bilo seveda v interesu zmagati s 3 : 0 brez rizika na igriscu, saj bi Srbi po fiasku proti Estoniji zagotovo bili zelo nevarni, tisto prerezano mrezo in poskodovan pleksi bodo pa menda ze kupili novo (me ne bi cudilo, ce je na stadionu skode 10x manj, kot jo je bilo zadnjic v Stozicah).