jao, spet lokalni pametnjakoviči, imel bi škodo pa ni €
jao, spet lokalni pametnjakoviči, imel bi škodo pa ni €
Boljš da te ne!Ko nov kamper naročiš poveš kaj bi vse rad imel in to dobiš. Kdo, kje in kako montira me ne zanima.
Ko bi ti vedel kaki šalabajzerji delajo servise na avijonih na Brniku, se nikoli nebi več vozil z avijoni.Boljš da te ne!
Ker če bi vedel kaki vse šalabajzerji lahko luknje v tvoj AD delajo, bi slabo spal pred vsakih tehničnim iz strahu, da ne bo glih tam dol padla.
Ok, kje pa se dobi predpis kaj se vse preverja?V vednost - za meglenke so meni lani na LPP bluzili, da snop ni pravilni usmerjen. Letos na Brezovici vprašam, če so letos meglenke ok - odgovor je bil, da meglenke niso del tehničnega pregleda osebnih vozil.
Poglej priponko 75869
Here you go champ:Ok, kje pa se dobi predpis kaj se vse preverja?
Saj kupis tudi nov kombi furgon N2 za ksterega je obvezen gasilni aparat, pa ga ne dobis zraven. WTF, kaksna je to homologacija?Ko nov kamper naročiš poveš kaj bi vse rad imel in to dobiš. Kdo, kje in kako montira me ne zanima.
Prodajalčeva, ki ga je vzel domov...Saj kupis tudi nov kombi furgon N2 za ksterega je obvezen gasilni aparat, pa ga ne dobis zraven. WTF, kaksna je to homologacija?
Ne zlagej megle v kocke. Eno je obvezna oprema, drugo je pa oprema, ki ni obvezna in jo naročiš po katalogu v tovarni. Avto dobi homologacijo za komplet.Saj kupis tudi nov kombi furgon N2 za ksterega je obvezen gasilni aparat, pa ga ne dobis zraven. WTF, kaksna je to homologacija?
Here you go champ:
Pravilnik o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil
PisRS - Pravno informacijski sistem
www.pisrs.si
In če nisem kaj zgrešil, zgolj in samo o meglenkah ob (zelo hitrem) preletu pravilnika nisem našel ničesar.
Seznam področij, ki so v preverjanju je pa sledeč:
23. člen
(pregled delov vozila)
(1) Po opravljeni identifikaciji vozila se izvede pregled vozila, ki obsega naslednja področja:
1. zavorna oprema;
2. krmiljenje;
3. vidljivost;
4. svetlobna in električna oprema;
5. osi, kolesa, pnevmatike in obesitev;
6. podvozje in povezava podvozja;
7. druga oprema;
8. emisije;
9. dodatni preskusi za vozila za prevoz potnikov kategorij M2 in M3.
A gasilni aparat ne.obvezen za N2? Od kdaj to?Ne zlagej megle v kocke. Eno je obvezna oprema, drugo je pa oprema, ki ni obvezna in jo naročiš po katalogu v tovarni. Avto dobi homologacijo za komplet.
Glede na opis in znamko avta, gre menda za dnevne luči na Škodi, ki so v sklopu celote z glavnimi žarometi.. Bolj me zanima, kaj je mehanik nastavil za par deset eurov. Pa zakaj je bilo treba sploh nastavljati ... kdo je razštelal?pa kdo meri meglenko?? za drugo leto zamenjaj izvajalca tehničnih pregledov.
Avto Krka...
Trzin tudi pred leti. Mi je tudi na merivi tezil da ne sveti prav.pa kdo meri meglenko?? za drugo leto zamenjaj izvajalca tehničnih pregledov.