Zadeva se med pisanjem svojih tekočih misli nekam shranjuje, običajno nekam na RAM. Toda tu se ne zapisuje na RAM, temveč na ROM, na disk ... kakor slutim, pa niti ne na Moj disk, ampak nekam na alterjev server !
To je grozljivo ! Nekdo lahko bere moje misli, še preden sem jih pripravil za objavo !!!
No, sem medtem razmišljal in tuhtal, kako bi zadevo nekako pokazal.
Enostavno - ni mi všeč! Pa sem se prav trudil prilagoditi se. Ta napaka je pa "pika na i."
Zadeva se med pisanjem svojih tekočih misli nekam shranjuje, običajno nekam na RAM. Toda tu se ne zapisuje na RAM, temveč na ROM, na disk ... kakor slutim, pa niti ne na Moj disk, ampak nekam na alterjev server !
To je grozljivo ! Nekdo lahko bere moje misli, še preden sem jih pripravil za objavo !!!
Sorry, administratorji imate mojo popolno kritiko na trenutni sistem. Že res da smo zgolj "uporabniki", toda - bili smo povabljeni na ta portal.
Alter kot tudi Mobisux nekoč, sta izstopala po svojem uporabniškem vmesniku. Ali "platformi" ali kako se že izražate. Ta platforma je bila zelo ergonomično oblikovana, narejena za človeka (ne za "kiborga", kot najraje japonci opremljajo svojo opremo od tiskalnikov dalje). S posodobitvijo na današnjo obliko je forum padel v sivo povprečje.
Če ga primerjam z npr. strojnistvo.com, imata zelo podobno obliko (nedvomno ista platforma), toda tam teh problemov s shranjevanjem ni nikoli bilo. Torej ste administratorji tisti ...
Da ti malo osvežim znanje srednješolske informatike, ROM = read only memory.
Res pa je, da se stvar shranjuje v našo SQL bazo, do katere imava dostop trenutno samo dve osebi, izmed katerih nobena nima niti približno toliko časa, da bi brala/analizirala vaše nedokončane objave. Meni se zdi ta funkcionalnost še kako uporabna, če se ti obesi browser, pride mimo šef in moreš hitro ugasnit browser ipd..., osnutek pa še vedno ostane shranjen in potem lahko nadaljuješ.
Če te to tako moti, potem naj te razsvetjim še, da imava isti osebi tudi možnsot vpogleda v podatkovno zbirko z vašimi zasebnimi sporočili. Pa to, katere teme ste si že ogledali, kje ste stisnili like...
O strojnistvo.com in neshranjevanju pa... NEDVOMNO druga platforma. Strojništvo uporablja phpBB, mi pa XenForo. PhpBB je brezplačna forumska platforma in posledično pogosto na udaru hekerjev. Alterja na kaj takega nisem upal preportat.
Vedno ali samo občasno?