tattoo

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V MB to vse kasirajo kaj je preko enega leta,...

Ne meni je jih delal Harih v Mariboru in mi vedno popravi gratis, ne glede na to koliko časa ga imam.

Meni Harih ni računal ko sem se vrnil po enem tednu, je pa računal kolegu ko se je vrnil po uff cajta. Mogoče različni dejavniki,...

Redna stranka

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Npr. kolegica ima kačo od vrh vrata do trtice. Zdaj ga ima 5 let in ji je žal, tako, da ga skriva

Daj sliko!
grin1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ka si ti nor
shocked-1.gif

Ok, da nardiš tako sliko v usnje ajde, ma na kožo...
sprasujem se.gif
Tole je pa čist malo extreme. Ok, pa bolet more tudi ko hudič, samo kako pa potem to izgleda po nekaj časa? A se koža nič ne zaraste pa to... (al je to k si prilepil končna slika po xx mesecih?)

Lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bom ga vprašal če lahko slikam, pa bom prilepil.

Predstavljaj si pa nekako takole, kitajske črke so vžgane v meso, torej je kitajska črka v globino kože/roke,
kaka 2-3mm, pol pa okoli te vdolbine je obrobljena z sivkasto črto. Črke niso pobarvane.

Kitajski papir pa zgleda nekako takole kot zrolano staro pismo, pol pa odvito, da so konci zaviti,..

Žgane so samo črke. Je pa reko da če bi vedo kake bolečine so to, se nebi več odločil, ker to baje ni
možno opisat. Glede nato da je treniral boks in preživel 3 hude nesreče z motorjem, pol ve kaj je bolečina,
pa je rekel da ga bolj kot to žganje in oskrba nato ni bolelo še nič,...

Res specialno, obe roki sta ga stali 700€

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.714
10.978
113
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V MB to vse kasirajo kaj je preko enega leta,...

Ne meni je jih delal Harih v Mariboru in mi vedno popravi gratis, ne glede na to koliko časa ga imam.

Lahko daš kak kontakt? Kupujemo kolegu, pa iščem pravega v Mb. Mel pa bo nekaj barvnega...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
eno vprasanje... kaj je zdaj s temi kitajskimi crkami? v cem je fora? da zgledas bolj žešæi?
osebno mi je to najbolj pateticen tatu, kar gre. se hellokitty tetoviran na celo je boljsi
crazy1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sigurno ne, samo se vedno ne vem v cem je fora
confused-1.gif

kaj hoces s tem povedat svetu? kak pomen ma tak tatu? zajeban žešæi barada fajter? bruce lee worshiper? modrost konfucija?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če bi rad imel recimo nek napis, recimo je tebi ful pomembna svoboda, nebi si pa rad dal
napisat dejansko SVOBODA, pač vzameš kitjasko črko in je v enem simbolu vse združeno...

Jaz imam 2 na desni roki, pa ne zgleda slabo.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Sam ne teh pismenk Kitajcem kazat, ker se zna narediti, da se ti bodo smejal

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zna se zgodit da res kje kdo nasede kakemu skropucalu... Ampak če črke pobereš z wikipedije, načeloma nebi smelo bit nič narobe...

Sicer pa tatto je za sebe in za neke lastne užitke, tako da če jaz mislim da to piše svoboden, in mi je ta znak všeč. mi je ravno
vseeno kaj dejansko pomeni
smile-1.gif