tattoo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Evo nekaj takega imam v mislih:
simba.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Danes je pri nas bila punca, ki si je prišla odstranit vse tri, ki jih ima.

Kar je sicer redkost, saj so tisti, ki jih imajo več, bolj navezani na njih in se toliko bolj neradi ločijo od njih. Ogromno pa je tistih, ki imajo enega, in bi se ga radi znebili. Hecni so mi tisti, ki imajo nek tatu, ki jim ni več všeč in grejo čez njega narest drugega, večjega... Ja, ta ti bo pa všeč do konca življenja...

Če jih imaš ti 9, dvomim, da si si jih dal narediti zato, ker te je pač v določenem trenutko "pičilo" in imaš verjetno za njih tehtnejše razloge. Ne verjamem, da se boš kdaj odločil vse dol spravljat.
smile-1.gif

Res je. In sedaj se večina ljudi odloča zaradi tega, ker je to in. Par let nazaj so bile aktualne kitajske pismenke, sedaj so bile nekaj časa črtne kode, me zanima kaj bo naslednja muha. Brezveze če mene vprašaš.

In ja imam tattoo, želel sem si ga zeeelooo dolgo. Kaj si bom dal in kam si bom dal sem pa tudi razmišljal več kot eno leto. Nisem prišel k tetovatorju, pogledal knjigo in rekel: Tale mi je všeč, dejva tole.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
men so pa tattuji res čist bz. Si mlad, neumen, ok. Razumem. Sam, kaj boš pr 50ih vnukom razlagal, zakaj imaš kr en simbol (k je bil modern 50 let nazaj) na desni lopatici. Ves zbledel, na grdi zgrbančeni koži... Ne vidim smisla.

Všeč so mi pa recimo tattuji maorov, k imajo res neko tradicijo in nekaj pomenijo. In jih tud ne nosi vsak k ima 200€ preveč.

Kaj bom pri 50ih? Dva metra pod zemljo? Senilen in tečen? Mi bo tattoo odveč in napoto? Bom na tattoo ponosen in vesel da ga imam? Mi bo vseeno da ga imam? Ne vem.
Kaj bo pa naprimer z mojo bodočo ženo? Se bova ločila? Jo bom ubil? Bo ona mene ubila? Se bova imela rada bolj kot pri 30ih? Se bova sovražila? Bova naveličana en drugega? Bova apatična? Ne vem.

A je to razlog da nečesa nebi naredil?

Poleg tega pa poglej ljudi, ki imajo tattooje pri teh letih. Saj niso tattooji od včeraj, saj imajo ljudje pri 70ih tattoje. Za nobenega se mi ne zdi, da mu je pretrirano žal. Če mu je, si ga da odstranit. Se pa strinjam, da bo oz. verjetno že je odstranitev veliko več. Zakaj? Zaradi razloga, ki sem ga napisal v prejšnjem postu. Folk si da tattoo, ker je to in. Imam dosti prijateljev, ki so si dali tattoo in sem skoraj 100% prepričan, da ga bodo dali odstraniti. Ker so si ga dali po principu: To je pa kul, dajmo si to.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
To so manjši tatuji kako odstranis tattoo, ki je velik čez pol hrbta.

Velikost ni tako zelo pomembna. Seveda vzame toliko več časa, ampak saj je tudi tetoviranje trajalo dlje.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ah...js bi tud mela tattoo pa zarad zdravniške prepovedi ne smem...mogoče pa kdaj
smile-1.gif

mam pa znanko, ki si je dala vtetovirat začetnico njenga tipa, s katerim itak nista več skupaj(na vrat)...je ne vidiš več s spetimi lasmi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja te so najbl hude... Ne moreš neki dat tetovirat kar se lahko spremeni čez en mesec... eni res nič ne pomislijo!

Ateist: Matr, da maš načrta za pobeg iz zapora Dob vtetoviran???

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej veš, prve ljubezni ne pozabiš nikoli. In eni to dobesedno jemljejo...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Od bivše fotr je imel ime prve ljubezni čez celo nadlaht. Ko se ga je nalizal je vse sorte počel, da bi ga dol spravil, če se prav spomnim mu je celo uspelo dve črki dol spravit
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.157
113
s tatuji je enako kot z nalepkami na avto, to enostavno ne zgleda.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ah...js bi tud mela tattoo pa zarad zdravniške prepovedi ne smem...mogoče pa kdaj
smile-1.gif

mam pa znanko, ki si je dala vtetovirat začetnico njenga tipa, s katerim itak nista več skupaj(na vrat)...je ne vidiš več s spetimi lasmi

Pol pa si lahko greš delat "burning" mislim da je najbližji mojster v rimu. Samo ne vprašaj kake bolečine so pa to.
Ko se dela in nato še ko si moraš z peroksidom in ščetko čohat prvih 14 dni.

Pravi mojster naredi sliko tako, da se poskrijejo komplet vsi tatuji. Če le imaš pravo kožo in pigment.

Na internetu je tega ful malo, in tudi nekatere države tega ne dovoljujejo če sem si prav zapomnil.

skin_burning_tattoos_01.jpg