kak misliš, da bo tlak po odstranjevanju?Ja, sedanji parket in sedanje ploščice ravno mislim menjat...
Akcijska cena 50eur/m2 samo plošče. Redna cena pa čez 60eur/m2.zakaj pa ne Variocomp?
to sem jaz dal 2cm, ki so malo drazje od 3cm, ki so bolj standardne... sicer jaz sem dal več izolacije, tako da sem skupaj prišel na 18 cm /20 cmPoglej priponko 23279taker plošča za bočjšo predstavo
Ampak razbil jih boš 1x, mel pa desetletja.Hja, tlake razbit pomeni tudi nove tlake naredit, kar vse skupaj pomeni dodatnih par tednov v prenovi... (saj estrih je hitro razbit, samo potem dobit različne majstre (čeprav se že prej zmeniš okvirno) in potem še sušenje novih tlakov)... Kak dolgo pa se sušijo novi tlaki? Vem pa, da je to verjetno najboljši pristop...
Se lahko kdo javi, ki ima električno talno gretje (grelna mreža pod ploščicami) in kako je zadovoljen z delovanjem in stroškom?
Tako ja. Pač men so tko rekli ampak teg nisem delal ker je trajlo par mesecev do vinila.To je menda mislil kot test posušenosti. Da vržeš na tla kos folije, pa drugi dan pogledaš, če je kaj rosna. Ampak itak brezvezna metoda ...
Variocomb dajemo mi zdej na enem objektu kjer so visine problem. Na tlak pride variocomb plosca 20mm cez samorazlivna masa in gor direkt gotovi parket. Cena za talno z materialom in delom cca 6000 eur za slabih 100m2.Ne gledaš prave stvari. Ti gledaš stensko stropno varjanto. Tisto 60eur panel
Variocomp je nek stiropor al kaj že v katerega cev položiš potem pa z maso zaliješ. 20mm debeline.