Jaz imam v pralnici (prostor s pralnim in sušilnim strojem) talni sifon, kateri mi zaliva prostor, ker je preveč pritiska iz zgornje etaže. Ali obstaja kaka začasna zapora, ki se jo namesti pod rešetko, da bi jo lahko po potrebi sprostil? Kot nekakšen čep premera ca 85 mm?
Dejansko je instalater naknadno dodajal talni sifon in ga je priključil na cev, ki prihaja iz zgornje etaže. Če se v zgornji etaži v cev spusti polno kuhinjsko korito vode, se mi zgodi da voda udari nazaj skozi talni sifon. Jeba!nevem kako je to mogoče da ti iz nadstropla voda priteče na talni sifon in ti se razliva po pralnici -kdo ti je to delal je za veš kaj . Kaj je z tvojo vertikalo ki ti pride iz nadstropja -da nimaš kaj zamašeno fi vertikale ? -če bi bile neke skice kako je narejeno vse skupaj bi se dalo kaj več napisat
lp
Dejansko je instalater naknadno dodajal talni sifon in ga je priključil na cev, ki prihaja iz zgornje etaže. Če se v zgornji etaži v cev spusti polno kuhinjsko korito vode, se mi zgodi da voda udari nazaj skozi talni sifon. Jeba!
To je razlog, da bi ga najraje začasno zatesnil, ne bi se mu pa trajno odpovedal.
Kaj pa, če bi uporabil tak vložek? Sifon še vedno dela, se pa voda ne preliva več.Jaz imam v pralnici (prostor s pralnim in sušilnim strojem) talni sifon, kateri mi zaliva prostor, ker je preveč pritiska iz zgornje etaže. Ali obstaja kaka začasna zapora, ki se jo namesti pod rešetko, da bi jo lahko po potrebi sprostil? Kot nekakšen čep premera ca 85 mm?
Tudi, ko bo zasmrdelo bom moril, ker so vztrajali pri sifonu, češ da se zaradi višine tlakov brez sifona ne da položiti kadi. PM daš 4k za novo kopalnico pa je vse nekaj u PM!