tabla vi vozite.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
danes sem prvič videl eno tablo vi vozite na kateri potem tudi v kolikor prekoračih hitrost napiše RADAR, znesek kazni (v € in pike) ...WTF je to?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Opozorilo koliko bi bil lazji v evrih in bogatejsi v pikah, ce bi to zmeril radar. So pa take table ze nekaj let na nekaterih punktih

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Pomojem je to reklama za ocvrtega piščanca v lokalni oštariji.

hysterical-1.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Opozorilo koliko bi bil lazji v evrih in bogatejsi v pikah, ce bi to zmeril radar. So pa take table ze nekaj let na nekaterih punktih

zakaj pa pol se izpiše na displayu RADAR?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ja zato ker ti tabla lepo kaze koliko vozis in da ne pretiravas, ti zgleda da si in te je opozorilo da te je trofnil radar in bos dobil cez okol 2 tedna domov poloznico.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ker displej nima dovolj prostora za izpis OCVRT PIŠČANEC ?

Res moraš biti bister, da izustiš takšno vprašanje ?

LP

MaliRevez

Pripravnik
14. avg 2007
116
20
18
Gorenjska
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Ker displej nima dovolj prostora za izpis OCVRT PIŠČANEC ?

Res moraš biti bister, da izustiš takšno vprašanje ?

LP

hysterical-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Maš v Medvodah pr fuzbal placu... legendarna je v Kopru ki ti tkoj napiše kok € pa pik si zaslužiš
evil.gif

V Rožni ti piše ob hitrosti še potrebna zavorna pot za ustavt
bonk.gif

... a zamisl da ti izpiše VI STE NORI
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Samo ko se kdaj peljem ponoci mimo kaksne take merilne table, pa da je prazna cesta, si prav ne morem pomagati, vedno me zanima, koliko bo pokazala..
evil.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
A se samo meni zdi, ali so dejansko nekatere od teh tabel nastavljene, da kažejo višjo hitrost od dejanske. Recimo peljem 100km/h po števcu (tempomat), vem da števec laže cca. 7km/h (napram GPSu), tabla VI VOZITE pa mi kaže 101km/h in že utripa, kao da sem prehiter, ker je omejitev 100.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Vsaj kolikor jest opazam, mi table kazejo vedno skoraj identicno (+/- 1km/h) hitrost kot digitalni stevec.. Torej ja, sem preprican da vecinoma kazejo priblizno za toliko prevec kot povprecen avtomobilski stevec (vsaj te po LJ)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
V Vnanjih Goricah kaže nekih 5km/h preveč da ti da občutek krivde k je glih pr šoli postavljen
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Večinoma so po števcih nastavljene, kar je po moje narobe. Naj kažejo dejansko. Pri 50 km/h na tabli pelješ v resnici nekje 46 km/h. Potem pa se folk ustraši te table, zabremzajo na 40 in smo tam, ko cela kolona veselo bremza
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.560
113
Marlbor
Ja, recimo se peljem 50 po števcu mimo take table, ta mi zmeri 51 in potem sveti ko zmešana PREHITRO PREHITRO. Kar nekaj ...