T-2 vprašanje

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
hysterical-1.gif
Ja, ne bo se ti treba z dopisi pepčkati, enostavno klikneš HBO paket in uživaš v programu. Upajmo, da bo res že do 1.6. zalaufalo.

EDIT: a linija ti je sedaj nehala delati probleme?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
vsake tok časa še mal zašteka. edin učer ga je mal bol sračkala fotru direkt zvečer med filmov.
bonk.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne, to ni v redu! Takoj prijaviti napako na HD-2. Zadeve morajo tako delati, da gledaš TV brez problemov med downloadanjem na polno.

OBVEZNO povej tudi podatek, da ti šteka, če downloadaš.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
monter mi je zadnjič reku, da je to neki običajnega pri taki razdalji kot je pri meni in da lahko proba samo še modem zamenjat in da druge rešitve ni več.
17758-icon_confused.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ali je res da še vedno oddajate programe Mediaset na crno? V spisku programov na vasi strani jih namrec ni.
wink-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Na tiste 3 sem pa res pozabil. Zakaj hudiča človek na vaši www ne more nikjer najdet programske sheme za pakete "Teleing-mini" in "Programi za odrasle". Pusti cenike. Ob najavi spremebe je še blo, zdej je pa vseskupaj kar nekam izginilo Naključje?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Mislim, da imamo kar v redu urejeno. Programe, ki jih oddaja Teleing dobiš na njihovi strani. To velja tako za pr0n programe kot za mini-paket. Zadeve morajo biti urejene, da se ve kdo kaj nudi. Kot vidiš urejenost, preciznost, odlično delovanje in podobne kvalifikacije gotovo niso posledica naključja.
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Mislim, da imamo kar v redu urejeno. Programe, ki jih oddaja Teleing dobiš na njihovi strani. To velja tako za pr0n programe kot za mini-paket. Zadeve morajo biti urejene, da se ve kdo kaj nudi. Kot vidiš urejenost, preciznost, odlično delovanje in podobne kvalifikacije gotovo niso posledica naključja.
wink-1.gif
In zakaj tega potem ne piše na spletni strani, ampak mora folk po forumih spraševati ?
"Urejenost" ?
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Sej ti ni treba spraševati po forumih. Tam na webu lepo piše, da ene pakete ponuja Teleing. Celo naročiš jih lahko preko televizije. Urejenost pomeni, da so v T-2 omrežju tudi drugi ponudniki vsebin in se tako ve kdo ponuja kaj. Celo na istem T-2 računu dobiš vse, tako da se ti ni treba pepčkati na dveh mestih. Če mene vprašaš, je to kar v redu. In točno temu se reče urejenost.
wink-1.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.637
727
113
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
gotovo niso posledica naključja.
wink-1.gif
To, da se z njihovo uvedbo tehnično(serverji) ni nič spremenilo, verjetno tudi ne
evil.gif

PS: Moja sosednja tema o poštnem strežniku še vedno obstoja.
evil.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Mislim, da boš moral to urediti pri operaterju, kjer imaš svoj Outlook. Port 25 imate zaprt, predlagam, naj ga odprejo za T-2 server. Zvedel sem, da se to dela tako, ne pa, da se odpira dodatne porte.
(Pa še slišal sem jih po poti...
confused-1.gif
)

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Kaj so to yurlabuce ne vem. Na vprasanje nisi odgovoril, programov pa se vedno ni na spisku na uradni strani ?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
a mi poveš zakaj bv težiš s tem? če si konkurenca potem poskrbi da boš konkurenčen, ne pa da jebš te od T2 v glavo. ti sploh nisi pomembn, ampak s(m)o pomembni samo uporabniki (kupci). in briga nas kako pridejo oni do programov, važno je samo da mamo mi vse kar hočemo in da to dela in je poceni.

stupid-1.gif