T-2 novosti jeseni

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Imam eno vprašanje glede T-2. Pri nas v Kopru, nekje ven iz centra so februarja začeli razbijat cesto in do konca marca so do vseh hiš (ki so hotele seveda) napeljali cevi, prav do bajte. Do danes, septembra, se še niso pojavili. Zanima me kdaj bodo napeljai kable po ceveh, ker meni gre že ta Siol na ku*ac.
Plačujemo 6300 SIT oz. 26 € za najnižnjo klinčevo povezavo in še to si privoščijo da kakšen krat ko nujno rabiš zašteka in to opoldan. Ko kličem na njihovo 080 1000, se seveda ne javja noben, pravi da so vsi operaterji zasedeni. Kličem za zajebancijo ponoči in spet zasedeno. Mislim, koga imajo oni za norca...

Danes so poslali, da naj jim pošljem potrdilo o vpisu do 10/10/2007. Siol imamo že 3 leta. Zanima me tudi če lahko pol kadarkoli prekinem z njimi in grem na T2. Vsekakor moram tudi pri nih vzet t2 TV, ker navadna antena ne lovi en ku*ac nič več. Se pa edino bojim da bom izgubil ita. kanale od Mediaseta.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.335
303
83
39
Ljubljana
@smack : Baje
smile-1.gif

@Telefunken : Najbolje poklicat na 0590-00000 pa vpraši za status optike na tvojem naslovu, če ni možna optika greš pa na vdsl, ko bo pa možna optika te avtomatsko preklopijo.

Možnost priklopa optike -> http://prijava.t-2.net/prijava/prijava/ulica_search_optika.php?

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
smile-1.gif

1. oktobra se moram tako ali tako oglasiti na t-2 (Brnčičeva), da oddam naročilo za Discovery HD. Torej, če boste ponudili 1. oktobra umts bo tudi za končne uporabnike?

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Citat:
smile-1.gif

1. oktobra se moram tako ali tako oglasiti na t-2 (Brnčičeva), da oddam naročilo za Discovery HD. Torej, če boste ponudili 1. oktobra umts bo tudi za končne uporabnike?

V planu je da zalaufa do konca leta!
Ne moreš človeka vprašat, če bo res zalaufal 1.10. ob 9,45, ker to še noben ne ve
grims-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kaj VDSL imam lahko po istih kablih kot imam zdaj Siol povezavo in potem, ko bodo dokončali optiko lahko kadarkoli spremenim na t2-ju?

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Imam eno vprašanje glede T-2. Pri nas v Kopru, nekje ven iz centra so februarja začeli razbijat cesto in do konca marca so do vseh hiš (ki so hotele seveda) napeljali cevi, prav do bajte. Do danes, septembra, se še niso pojavili. Zanima me kdaj bodo napeljai kable po ceveh, ker meni gre že ta Siol na ku*ac.
Plačujemo 6300 SIT oz. 26 € za najnižnjo klinčevo povezavo in še to si privoščijo da kakšen krat ko nujno rabiš zašteka in to opoldan. Ko kličem na njihovo 080 1000, se seveda ne javja noben, pravi da so vsi operaterji zasedeni. Kličem za zajebancijo ponoči in spet zasedeno. Mislim, koga imajo oni za norca...

Danes so poslali, da naj jim pošljem potrdilo o vpisu do 10/10/2007. Siol imamo že 3 leta. Zanima me tudi če lahko pol kadarkoli prekinem z njimi in grem na T2. Vsekakor moram tudi pri nih vzet t2 TV, ker navadna antena ne lovi en ku*ac nič več. Se pa edino bojim da bom izgubil ita. kanale od Mediaseta.

Ne SiOl, ne kateri koli drugi operater NIMA PRAVICE zbirati potrdil o solanju, da ti potem kao da neko "studentsko" narocnino.
uf-1.gif

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Citat:
Kaj VDSL imam lahko po istih kablih kot imam zdaj Siol povezavo in potem, ko bodo dokončali optiko lahko kadarkoli spremenim na t2-ju?

Točno tako!
Sedaj dobiš vdsl signal preko telefonskega kabla, potem pa preko optike.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Veš kako je. Pri nas ima Siol pisan oče, ki je vzel na firmo, takrat pa je potreboval status dijaka/študenta, da je imel po taki ceni. Zdaj ne vem kako je to.

Kako pa je pri t-2-ju s kakšnimi ugodnosti? Pri mogoče v poštev, če je pisan na firmo ali študentski status?

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Citat:
smile-1.gif

@Telefunken : Najbolje poklicat na 0590-00000 pa vpraši za status optike na tvojem naslovu, če ni možna optika greš pa na vdsl, ko bo pa možna optika te avtomatsko preklopijo.

Menda ne misliš resno, da mu bo VDSL deloval, če mu že ADSL šteka.
Saj ste moral spustit naročnino, saj storitev več sploh ni vredna. Da ne pišem o podpori.
V Sloveniji je folk preveč naiven in naseda nizkim cenam.

"Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni!"

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
"Raje kupujem drago in potem še enkrat preplačam prek našponanih davkov s proračunskimi sredstvi."
rolleyes-1.gif

http://www.finance.si/index.php?MOD=show&id=185394

Da ne pišem o izjemni kvaliteti storitev:
http://t-2.stamcar.com/viewtopic.php?f=12&t=2360
icon_smile_clown.gif

še čudno da nisi dal linka na temo, kjer si tako vztrajno brisal, ko sem opisal probleme s t-2...

ta t-2 forum, ni vreden počenega groša, ker sam hvalite, slabosti pa sproti brišete

shame on u

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Lupetaš in nakladaš, gospod šintar.

(Kar poglej koliko kritičnih tem je gor. Briše se samo plačane provokacije, ostalim s problemi sem pa vedno pomagal. Vedno, vsem brez izjeme.
wink-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Itak je jasno, da Navadninimda ni uradna oseba iz T2, ki bi profesionalno "pomagal" uporabnikom in odgovarjal o storitvah, ampak je en kvaziT2jevec, ki ima preveč časa, da poveličuje T2, blati ostale operaterje in ponudnike storitev.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Dokler bo imel t-2 najbolj ugodne cene bom pri njih. Ko bo siol ponudil ugodno ceno bom mogoče šel k njim.
Aja glede helpdeska. Oba glih ne cvetita, ampak zakaj bi pri siolu plačal 3x dražje ...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Veš kako je. Pri nas ima Siol pisan oče, ki je vzel na firmo, takrat pa je potreboval status dijaka/študenta, da je imel po taki ceni. Zdaj ne vem kako je to.

Kako pa je pri t-2-ju s kakšnimi ugodnosti? Pri mogoče v poštev, če je pisan na firmo ali študentski status?

Vem ja. Smesno pa je dejstvo, da teh potrdil po zakonih ne smejo zbirati
smile-1.gif

Sej pol so spremenili in je bla finta sam se starost ... mislim, da 1 ali 2 leti nazaj
hysterical-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Dokler bo imel t-2 najbolj ugodne cene bom pri njih. Ko bo siol ponudil ugodno ceno bom mogoče šel k njim.
Aja glede helpdeska. Oba glih ne cvetita, ampak zakaj bi pri siolu plačal 3x dražje ...

Res je. In brez veze je brat tele provokacije z obeh strani.
stupid-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
malo sem bil odsoten in...imam eno samo vprašanje:

sem na optiki T2 1/1Mega, na njihovi strani pa piše "Opomba: cene veljajo od 1.10.2007 za obstoječe in nove naročnike. Pri obstoječih naročnikih s paketi, nižjimi kot 10/10, se bodo hitrostni paketi avtomatično povečali na 10/10."

To pomeni, da bom od 1.10 imel avtomatično 10/10?