T-2 novosti jeseni

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Najprej večji kraji, potem manjši. Vedno je bilo tako. Gratel dela s polno paro, na veselje večine Slovencev. Upam, da se bo gradilo tudi v Celju - in naj župan nikakor ne skopari z dobronamernimi brcami v rit. V teh cajtih lenuhov, pametnjakovičev in proračunskih zajedalcev je vsaka pozitivistična poteza sprejeta z odprtimi rokami!
cool-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
@narodnjak

Nekaj me zanima.

Sedaj imam optiko 5/5 za 27 €.
Ali moram javit T2 da bi rad 10/10 za 14 €, ali mi bodo to avtomatsko naredili. Ali mi bodo dali 20/20 za 27 €?

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Najprej večji kraji, potem manjši. Vedno je bilo tako. Gratel dela s polno paro, na veselje večine Slovencev. Upam, da se bo gradilo tudi v Celju - in naj župan nikakor ne skopari z dobronamernimi brcami v rit. V teh cajtih lenuhov, pametnjakovičev in proračunskih zajedalcev je vsaka pozitivistična poteza sprejeta z odprtimi rokami!
cool-1.gif

se strinjam Nimda, z brcami...

ampak najprej začni kar pri T-2, pa tiste "študente" ven zbrcat, ki ne vejo kaj delajo oz. govorijo
bonk.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Sem pa tja se najde tudi kakšna gnila ovca. V vsakem sistemu je tako. Če pa imaš kakšen konkreten primer, pa mi lahko seveda dogodek ali primerek zašpecaš na Zasebna sporočila. Ukrepalo se bo!
cool-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Nimaš pojma, kako blizu resnice si s to izjavo!
nahrung002.gif

[/QUOTE]

Ne bom se pregovarjal, ker se nimam casa. Zgleda pa, da res mislis, da ste le na T-2 edini razsvetljeni
smile-1.gif
Nespametno razmisljanje
Bomo videli se koliko casa
uf-1.gif

LP vsem
smile-1.gif

22. jul 2007
1.398
43
48

>>>>>>>>>> Po drugi strani pa, ce pogledam kaj se dogaja v tujini ...
Ta vikend sem bil na IBC. Tujci se nam le smejejo, ko vidijo kako vsi pridno rovarimo s to optiko... <<<<<<<<<<
Seveda saj so ponekod že skoraj svetlobno leto pred nami
tongue-1.gif
:
75-letna Švedinja je ponosna lastnica trenutno najhitrejše internetne povezave na svetu. Sigbritt Löthberg iz Karlstada ima namreč internet s hitrostjo kar 40Gbps, kar je kar nekaj tisoč-krat več kot je povprečna domača povezava. To je tudi prvič, da so tako hiter internet priklopili za domačo uporabo. Sigbritt se je sicer z računalniki začela ukvarjati šele pred kratkim. Je babica švedske internetne legende Petra Löthberga, ki ji je skupaj z lokalnim svetom za omrežja pomagal vzpostaviti povezavo. Šlo naj bi za vzpodbudo ponudnikom interneta, da ljudem omogočijo hitrejše internetne povezave. S projektom pa so želeli pokazati, da lahko tudi z majhnimi stroški zgradijo dobre in hitre povezave. Sigbritt lahko tako sedaj v svojem naslonjaču uživa v 1500 HDTV programih. Če pa tukaj ne najde nič zanimivega, si lahko film v DVD kvaliteti sname z interneta v dveh sekundah. Takšno hitrost ji omogoča nova tehnologija, ki deluje na razdaljah do 2000 kilometrov brez kakršnihkoli vmesnikov.
Kdajbo pa pri nas?
evil.gif

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
A mi zna kdo razložit razmerje T2 - Gratel.
Zakaj nekdu tu trosi da je edina prava optika "Gratel optika". Kje je tu T2?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Gratel polaga optično omrežje, T2 pa preko tega omrežja ponuja storitve. Kakšno pa imajo poslovno razmerje pa ne bi vedel.. neke vrste partnerstvo pač.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
A mi zna kdo razložit razmerje T2 - Gratel.
Zakaj nekdu tu trosi da je edina prava optika "Gratel optika". Kje je tu T2?

Isto kot GVO, ki gradi omrežje po naročilu Telekoma. Isto je pri Gratelu, ki gradi omrežje po naročilu T-2.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:

>>>>>>>>>> Po drugi strani pa, ce pogledam kaj se dogaja v tujini ...
Ta vikend sem bil na IBC. Tujci se nam le smejejo, ko vidijo kako vsi pridno rovarimo s to optiko... <<<<<<<<<<
Seveda saj so ponekod že skoraj svetlobno leto pred nami
tongue-1.gif
:
75-letna Švedinja je ponosna lastnica trenutno najhitrejše internetne povezave na svetu. Sigbritt Löthberg iz Karlstada ima namreč internet s hitrostjo kar 40Gbps, kar je kar nekaj tisoč-krat več kot je povprečna domača povezava. To je tudi prvič, da so tako hiter internet priklopili za domačo uporabo. Sigbritt se je sicer z računalniki začela ukvarjati šele pred kratkim. Je babica švedske internetne legende Petra Löthberga, ki ji je skupaj z lokalnim svetom za omrežja pomagal vzpostaviti povezavo. Šlo naj bi za vzpodbudo ponudnikom interneta, da ljudem omogočijo hitrejše internetne povezave. S projektom pa so želeli pokazati, da lahko tudi z majhnimi stroški zgradijo dobre in hitre povezave. Sigbritt lahko tako sedaj v svojem naslonjaču uživa v 1500 HDTV programih. Če pa tukaj ne najde nič zanimivega, si lahko film v DVD kvaliteti sname z interneta v dveh sekundah. Takšno hitrost ji omogoča nova tehnologija, ki deluje na razdaljah do 2000 kilometrov brez kakršnihkoli vmesnikov.
Kdajbo pa pri nas?
evil.gif

hysterical-1.gif

pri nas je pa tako, da če nisi dovolj blizu ( cca 1500m) centrali, ti net šteka
bonk.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Če pa tukaj ne najde nič zanimivega, si lahko film v DVD kvaliteti sname z interneta v dveh sekundah.

a bakica ma server z 8 gb rama pa 8 diskov v RAID da lahko nekam shran teh 4.5 oz 8 GB v 2 sekundah
hysterical-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
To si rekel že lani. Rekel si tudi, da se bodo cene zvišale po dveh letih, pa so se znižale.
d055.gif

ti že dve leti praviš, da bo mb pokrit v letu dni ???

edina prava optika GRATEL optika....pa kje ti živiš?? a še nisi bil nič, po svetu, pa videl kako imajo zadeve urejene???

edina prava optika.....buče, buče,buče