Se mi danes v Brežicah zgodi, sem bil kar presenečen.
Pred zdravstevnim domom parkira ženska na invalidskem parkplacu. Baba 50 let, zgledala bolj kot pri 60. Pa skoči ven ko srnica, jaz pa takoj "gospa, a niste vidli, da ste parkiral na invalidskem parkplacu". Ona pa men nazaj: "a niste videli, kaj sem dala na armaturo?" Takrat na daleč (stal sem par metrov za avtom) vidim, da je znak za invalida. Pa rečem "oprostite, nisem vedel, se opravičujem". Normalno bi bilo, da smo s tem zaključili oz. če bi jaz bil invalid, bi se človeku še zahvalil, ker opozarja kekce. Ona pa ne in začne sikat "najprej se prepričajte, potem kaj rečte, .... bla bla bla". Rekel sem še enkrat "oprostite" in odšel. Potem sem jo videl še pred trgovino, je šla tko "fifik", ko srnica, boljš ko moja 35letna žena. Pomislil sem, da ma sigurno invalidsko kartico od ateja al pa mame, pa se šverca. Drugače se verjetno niti nebi tko odzvala. Jaz tud če bi bil invalid in bi bil zmožen hodit ko srnica, se teh parkirplacov nebi posluževal.
Če kdo pozna, gre se pa za srebrni A6 sedan, letnik 2005-2010 z nalepko A2S na zadnji havbi.
So res ljudje padli tako nizko, da imajo falsificiran čitabe, samo zato da svojo rit bliz parkirajo, druge pa ko jebe? Seveda pa se lahko tud motim, ampak baba je bla frkotna kot da je iz cirkusa pršla.