Pred našo firmo bi lahko vsak teden vsaj enkrat posnel kako cvetko.
Npr. danes sem moral it med dvema avtomobiloma tako, da sem bil na desni 1cm špegu na špegu, na levi sem šel pa mal na pamet in upal da bo vsaj še enih 5cm, za drugič bi lahko odprl okno in probal stegnit glavo. To ali pa da čakaš bolnika da pride po možnosti šele ob 17-ih.
Vse to samo zato, ker se kekcu ne da sprehodit dodatni dve minuti, ker imamo še eno parkirišče 200m stran. Saj sam bi se sprehodil, ampak kar opažam popoldne, tudi tam ni dosti bolje.
Pa ena mi dostikrat parkira na razdalji 20cm od avta, kako se zbaše ven ne vem, ker ni ravno suha. Kako šele pridejo ven in not tisti, ki imajo manj kot 10cm, mi pa sploh ni jasno, je možno da se zbašejo iz desne strani not? Potem zadnjič je pa pustila na moji levi skoraj meter prostora.
Sam pustim pač tolk, da lahko odprem vrata do prve stopnje in da je še enih 5cm fore. Edino če grem vmes med dva avta, gledam da je vsaj tolk prostora, da moram mal pred prvo stopnjo pridržat z roko, pa seveda gledam da bo imel tisti na desni vsaj tolk prostora. Ne vem komu na čast bi se moral vsak dan matrat in držat roko med vrati da ne zadanem v sosednji avto.
Za spredaj, če delam novo vrsto (makadamsko parkirišče brez začrtanih boksev), sem pa ugotovil da je idealno, če poravnaš spodnji del vetrobrobranskega stekla s spodnjim delom (gumami) avta pred sabo.