Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.618
15.665
113
LoL, česa takšnega pa tukaj še nisem videl, to je moral biti res en poseben pacient
aplauz.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.857
390
83
Citat:
Uporabnik Keki pravi:
Tle je imel že obvestilo redarstva napopano...samo me pa zanima, če je imel dvojno globo zaračunano, glede na to, da je zasedel dve parkirni mesti in ni plačal parkirnine.....
write.gif

Ze eno nepravilno parkiranje pač ne moreš dobiti 2 kazni.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Na koncu bodo naredili še drive-in!
Je pa to dobra poslovna priložnost...drive-in, čeprav se mi zdi da je to že možno v leclercu? Nekaj sem enkrat slišal, da so nekaj takega oglaševali, če sem jih prav razumel. Ti preko neta naklikaš in daš v voziček, pa prideš tja, plačaš, ti znosijo v avto in greš
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.555
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
Ne moreš za tak primer. Imaš namreč eno samo dejanje in eno samo vrsto prekrška. Za isti prekršek pa ne moreš biti dvakrat kaznovan.

Žal pa še ni predpisane kazni za človeško neumnost. Takrat bi prišel v upošteva stek.

sass

Guru
1. sep 2007
5.199
845
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ne moreš za tak primer. Imaš namreč eno samo dejanje in eno samo vrsto prekrška. Za isti prekršek pa ne moreš biti dvakrat kaznovan.

Žal pa še ni predpisane kazni za človeško neumnost. Takrat bi prišel v upošteva stek.
pa saj ne gre za isti prekršek. najprej mu da kazen, ker ni plačal parkirnine za levi box in mu jo nalepi na levo stran vetrobranskega stekla. potem naredi redar en krog okoli ulice in mu nato da kazen še za desni box, ki jo nalepi na desno stran
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:

pa saj ne gre za isti prekršek. najprej mu da kazen, ker ni plačal parkirnine za levi box in mu jo nalepi na levo stran vetrobranskega stekla. potem naredi redar en krog okoli ulice in mu nato da kazen še za desni box, ki jo nalepi na desno stran
smile-1.gif

Z enim dejanjem je stroril 2 prekrška:

1. ni parkiral v box
2. ni plačal parkirnine

Globa je seštevek obeh.
grims-1.gif

Lahko pa parkiraš na invalidih za 80€ in pustiš avto cel teden.
grin1.gif

Če imajo pajke, te pa potem to mau dražje stane.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.618
15.665
113
V bistvu po celem svetu prej v uč pade nepravilno parkiran bmw kot pa nepravilno parkirana toyota :D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.857
390
83
Jap, pa pri slikah malo višje ni nihče opazil pravilno parkiran BMW. :D
So pa razna nizkoproračunska jajca, ampak vsi komentirajo samo slike z dražjimi vozili.