Ne.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A v podpisu pa ne znaš prav nicka napisat?Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Spomnim se, da je Niglu Menslu enkrat 5 metrov pred ciljem zmanjkalo bencina in ni zmagal.
Drgač je bil dobr dirkač, brko. Tu se NigelM in Nigel M. razlikujeta (en nima brkov. Kar se dirk tiče, ne vem).
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pol se ga đe dobr spomnim brez wikipedie.
še zmer pa ne vem zakaj nick glih po njemu in v čem sta si podobna..mogoče mu je idol.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Podforum politika, jaz sem dejal da je Zoki nekje uporabil političen konstrukt kot izgovor, ti si dejal, da to počnejo bolj ali manj vsi (ta "desni", kakopak), samo on ne in da se mi opravičiš, če ti dokažem nasprotno, kar tudi sem, ti pa se kljub vsemu nisi želel opravičiti ampak si mutil kar nekaj v tri dni dalje. Opravičilo pa ni opravičilo, če se opravičuješ kar tako, da sploh ne veš zakaj se, ker se tako opravičiš samo zato, da pač se. To pač ni point opravičila.
Res je, sedaj se spomnim. Uporabil je besede politični konstrukt za neko zadevo, za katero na kilometer daleč vidiš, da je zlagana. Ni koli pa ni uporabil te besedne zveze za eno edino resno ovadbo, ki je vložena proti njemu (ostalih 9 Jazbinškovih ovadb pač nimam za resne). Zato opravičilo vzamem nazaj.
Bo držalo.Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
praviš da 85 ni bilo vize za francijo?
To pa ne vem - vem, da je sedaj ni. Kot smo, očitno, že ugotovili, so jo Francozi uvedli nekje sredi osemdesetih. Kasneje - že skoraj na koncu, se spominjam, so jo uvedle še nekatere druge države, resno pa je o tem razmišljala celo Nemčija, ki bi jo verjetno tudi uvedla, če YU ne bi šla v franže.
Od 70 pa do sredine 80-tih vize za Francijo ni bilo, kaj pa je bilo prej pa ne vem.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj pa od 45 do 90. To me zanima.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda..sam sistem ni gnil, slab kot ga nekdo prikazuje..pa smo spet pri tistem...sej veš
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Mansell je bil znan tudi po tem da je bil bajs, in so zato morali prirejat dirkalnik oz skoljko.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj pa od 45 do 90. To me zanima.
Ker je prehiteval po desni...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Mansell je bil znan tudi po tem da je bil bajs, in so zato morali prirejat dirkalnik oz skoljko.
In da je bil nepriljubljen.