Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Še resnična zgodba. Učiteljica je v šoli razlagala o gnilem kapitalizmu in raju za delavce v naši domovini. Trinajstletna deklica pa je dejala: "Jaz sem bila na Švedskem in videla, da tam, v kapitalizmu, delavci veliko bolje živijo kot pri nas." Seveda so še isti dan morali starši na zagovor v šolo.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če se ti da...men je vseen..
jaz sem se opravičil za en set..če bi rad več..povej
Kaj to misliš glede čivave, parcele itn?
Mar misliš, da meni ni že nekaj časa jasno, da je softi izbrskal mojo identiteto, kraj bivanja itd?
Če je to naredil za stardeca, zakaj ne bi še zame? Saj ne, da bi bili moji podatki kaj posebej tajni (kar nekaj članov foruma me pozna); ampak, da se gre(sta) toliko obremenjevat zaradi "švabobranca" in osebe, ki "bi švabi tiča cuzal" - to mi pa res ne gre v glavo.
Get a life.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zdej se pa ti opraviči.
1 nisem nič brskal
2. nič ne vem
3. boli me
4 bolel me bo
5. zajebal si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če se ti da...men je vseen..
jaz sem se opravičil za en set..če bi rad več..povej
Kaj to misliš glede čivave, parcele itn?
Mar misliš, da meni ni že nekaj časa jasno, da je softi izbrskal mojo identiteto, kraj bivanja itd?
Če je to naredil za stardeca, zakaj ne bi še zame? Saj ne, da bi bili moji podatki kaj posebej tajni (kar nekaj članov foruma me pozna); ampak, da se gre(sta) toliko obremenjevat zaradi "švabobranca" in osebe, ki "bi švabi tiča cuzal" - to mi pa res ne gre v glavo.
Get a life.
zdej se pa ti opraviči.
1 nisem nič brskal
2. nič ne vem
3. boli me
4 bolel me bo
5. zajebal si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
užalil si me, ker si rekel da sem izbrskal, izvohal...neki pač..tvojo identiteto.
zakaj si me užalil?
če bi em zanimalo, bi te vprašal direkt. neko brskanje pa ne vem kaj je men pod nivojem. nerazrivanje razumem kot željo po ne vtikanju v rl in to spoštujem.
ti si me pa označil za mravljinčarja..vtaknem nos in zaugam dokler ne pozauga,m tvoje identitete.
indici so ti slabi, ker nisem ne vohal, ne brskal, niti koga vprašal, niti mi je kdorkoli povedal. se ne pogovarjam o tebi nikjer. sploh pa veš, da mam probleme nekje drugje in mi ti nisi zanimiv.
užalil si me torej zato, ker si me označil za...in misliš da sem....
ok?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Še resnična zgodba. Učiteljica je v šoli razlagala o gnilem kapitalizmu in raju za delavce v naši domovini. Trinajstletna deklica pa je dejala: "Jaz sem bila na Švedskem in videla, da tam, v kapitalizmu, delavci veliko bolje živijo kot pri nas." Seveda so še isti dan morali starši na zagovor v šolo.
Eni ste živeli v zares čudnih okoljih. So jo odpeljali na Goli otok?
BTW, na Švedskem tudi ni bilo z rožicami postlano. Sosed je imel tam podjetje, 10-15 zaposlenih, pa je en jebeštrga pravil skupaj.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
praviš da 85 ni bilo vize za francijo?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aja...še neki
če bi imel identiteto ne vem zakaj se vsakič, ko te srečam kle vprašam..
od kje ta NigelM
ker
Nalim je bil Milan..in NagileM ni Nalim..in ...od kje mu nick
A v podpisu pa ne znaš prav nicka napisat?Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Spomnim se, da je Niglu Menslu enkrat 5 metrov pred ciljem zmanjkalo bencina in ni zmagal.
Drgač je bil dobr dirkač, brko. Tu se NigelM in Nigel M. razlikujeta (en nima brkov. Kar se dirk tiče, ne vem).