Sv. Primož: išče se pes, ki je ugriznil otroka

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako je- golorok se nimaš kaj vmešavat, ker te tudi v zanosu boja tvoj( lubi bubi cukrček lepooki..) okolje, da ni res.
wink-1.gif

Pred leti sem šel z našo čivavo lepo na vrvici na sprehod. Nasproti pa pride ženska z ovčarjem prav tako na vrvici. Na razdalji cca 15m se oba psa zaženeta eden proti drugemu
frown-1.gif
. Matr tele čivave nimajo glih občutka da so bolj majhne sorte.
Sem babo ukurcal kaj ima psa če ga ne obvlada in je nikoli več nisem videl v našem koncu.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.461
9.766
113
EU
Sodelavec je imel psičko na sprehodu vedno na vrvici. Bil je že vajen da jo cucki nadlegujejo, zato je s seboj vedno nosil šibo. Na takšnem sprehodu se eden cucek zapodi na njegovo psičko i ga on pravočasno prestreže s šibo po hrbtu. Pes se ustrašil in skočil na cesto. V tem trenutku je priletel avto in pesa povozil.
To vse je videl lastnik povoženega psa in tožil sodelavca na sodišče.
bonk.gif

Tožbo je izgubil, ker psa ni imel privezanega.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Sodelavec je imel psičko na sprehodu vedno na vrvici. Bil je že vajen da jo cucki nadlegujejo, zato je s seboj vedno nosil šibo. Na takšnem sprehodu se eden cucek zapodi na njegovo psičko i ga on pravočasno prestreže s šibo po hbtu. Pes se ustraši in skoči na cesto. V tem trenutku je priletel avto in pesa povozil.
To vse je videl lastnik povoženega psa in tožil sodelavca na sodišče.
bonk.gif

Tožbo je izgubil, ker psa ni imel privezanega.
evil.gif

Bravo !
Pse na Povodec!
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Čuj Snecer, kaj se to res zgodlo v MB pred par dnevi, da so neki psi napadli meščana in njegovega psa, možakar pa se je potem vrgen na psa in ga hotel zaščititi, sledil pa je masaker nad njim? Kje je to bilo, če je res v totem se zgodlo?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj Snecer, kaj se to res zgodlo v MB pred par dnevi, da so neki psi napadli meščana in njegovega psa, možakar pa se je potem vrgen na psa in ga hotel zaščititi, sledil pa je masaker nad njim? Kje je to bilo, če je res v totem se zgodlo?

Ali ti v vsaki novi temi prebereš samo zadnja dva posta?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
ne moreš naklofat 25k postov, če preveč bereš... zmanjka časa za pisanje
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Staforda sta skopala pod ograjo, spizd... ven, med pohodom ubila sosedovo mačko, cepljena nista več bila, nato pa v okolici doma (Brezje pri Mariboru) napadla sprehajalca s psom, ki je svojega dal takoj na povodec in skušal odgnati zveri.

Ni šlo, psa sta hotela ubiti njegovega, zato se je v skrajni sili vrgel na svojega psa s telesom in ga rešil.

Prileteli so občani, ki so naredili krog in tudi pomagali rešiti zadevo.

Vse je lepo opisano danes v Večeru.

Tako, da lastnica=pras... lažniva, opasne, ubijalske, necepljene mrcine ima.

Takoj uspavat, ni dileme.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Je imel vsa zavarovanja. Sem pa pozabil, kje je bil problem, da je moral poleg zavarovalnice plačati še sam (morda prenizko kritje - kot si napisal do npr. 50.000 eur).
Skratka odškodnina je bila (v sosednji državi) čez 100.000 eur. Za zlom roke. To sem želel povedati. Kako je v razvitem svetu.

Ne pa tu za napad psa nekaj eur. Zato pa je tako kot je.
če ni tip ravno vrhunski športnik ali glasbenik ali kaj res vrhunskega kjer je zlomljena roka konec kariere zihr ne bo dobil 100 000€. lahko pa prilimaš to točno določeno reč kakšn poškodbe so bile, ker samo roka. no meni tega ne boš prodal.

Tebi nič ne prodajam in ti nočem prodati, ker si nek bz osebek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
ok, potem ni preveč resna zadeva, bolj kot ne izoliran primer, do katerih bo pač vedno prihajalo...

sem že namreč razmišljal nabavit nek pipec in ga imeti zraven pri sprehodih, da se magari zakolje psa na licu mesta, če te napade, ker lotit se psa z golimi rokami je dokaj nespametno.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Sem slišal, da solzilec nima učinka na pesu. Sicer se mi je zdelo nenavadno, ker sluznica je sluznica. ?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Mam, samo rabiš osebno
grin1.gif

Drugače pa sem imel soseda. Nemški ovčar je 2x napadel in ugriznil. Enkrat otroka, enkrat punco/žensko 20+.
Mislite, da se je kaj zgodilo? Še odškodnine ni noben dobil. Pa ne samo to. Lastnik je jokal, kako je njegov pes prijazen, in da se je to slučajno zgodilo. Da bo naslednjič pazil. Jokal je mater mu. Plus to, da je napadel mojega psa, ko je bil še mladiček. Pa še ne vem koliko drugih psov.
Zmešan pes, oziroma lastnik. Vozil ga je na sprehod z navadno špago. Faking špago. In ko je ta zmešan pes začel vlečt, mu je začelo žgat roko in ga je spustil. Potem pa je naredil, kar je naredil.
Hvala k.... je pes šel rakom žvižgat od starosti in ga ni več.
Pač nič se ne bo zgodilo tej babi zmešani. To je slovenistan, žal.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Učinek je preverjeno
wink-1.gif

Odvisno pa, če je solzivec še bil uporaben. Imajo rok uporabnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ok, potem ni preveč resna zadeva, bolj kot ne izoliran primer, do katerih bo pač vedno prihajalo...

sem že namreč razmišljal nabavit nek pipec in ga imeti zraven pri sprehodih, da se magari zakolje psa na licu mesta, če te napade, ker lotit se psa z golimi rokami je dokaj nespametno.

To je resna zadeva, ti psi so nevarni. Poleg ostalih xxxbullov