Sv. Primož: išče se pes, ki je ugriznil otroka

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
No, zdaj ko ste polno oboroženi za napad pesekov, pa pazite da vas ne preseneti kakšna druga živalca
Spomladi bo spet dosti mladih mucekov, ste nabavili orožja za obrambo?...ker mucek, sploh mali, te pa lahko napade tudi iz višjega položaja, ker zna plezat....da ne govorim o veveričkah, al pa vrabčkih...
shocked-1.gif

Jap , Slovenija je postala bojno polje, treba se je oborožit do zob, neprestano ste v nevarnosti med grozljivimi zvermi
Joj , pozabil sem na čebelice.....
shocked-1.gif

priden.gif
Zdaj te na travniku ne preseneti samo živalca.
Zdaj se je začela sezona regrada. Presenečenje v kulinariki. Regrad s pasjim drekom .

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ce se ne ves, je vecina zelenjave pognojena.

Ravno zato je potrebno umiti zelenjavo pred zauzitjem. To ti je valda znano?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Pes začuti, da se ga nekdo boji, to je menda jasno (znano) večini.
In možnost, da bo vsaj zarenčal, če že ne zalajal ali celo napadel je mnogo večja, kakor pri osebah, ki jih psov ni strah, ali pa vsaj tega strahu ne pokažejo, čeprav je to težko.

Koliko bralcev tega dela foruma je sedaj potencialno v večji nevarnosti, kakor prej, pa presodite sami.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mi je znano.
Kdor se na regrad kaj zastopi, ga ne gre nabirat tja kjer polivajo gnojnico al pa celo v vinograd kjer se trte šprica skoz celo leto.
Regrad se nabira po negnojenih travnikih. Vsaj jaz tako počnem. Ostali pa kakor kdo hoče. Regrad ima zelo globoke in razvejane korenine, zato iz zemlje pozavga vsemogoče.
Ampak pojavil se je drug problem. Pasji dreki množičnih nesramnih pesjanarjev, ki si dovolijo hoditi in srati po tuji lastnini, tujih travnikih, njivah itd...
Meni, ni apetitlih jest posran regrad, pa čeprav ga pereš.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Včeraj je rekla strokovnjakinja za prevzgojo nevarnih psov http://www.24ur.com/novice/slovenija/prevzgoja-psa.html
da ga lahko zbrcasš cucka ,nekako tako da je vse dovoljeno ,če te napade.V končni fazi je tudi to dovoljeno
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2166202/an/0/page/0#2166202

nekako logicno in v skladu z zdravo pametjo. tisti, ki jih porivajo je itak nimajo. pokoncal sem pa tudi ze sam enega. v samoobrambi. k sreci razen jezikanja lastnika ni bilo drugih posledic.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.057
113
mater komplicirajo okoli teh psov...tam se piščance, krave, pujčke, kolje dnevno brez problema, tu pa se še celo najame strokovnjaka, ki oceni, če agresiven pes dobi inekcijo ali se ga lahko prevzgoji...

kdaj smo te tak zajebali s temi psmi, da se jih zdaj časti kot živelske bogove, se ne spomnim da bi pred 20 leti bilo to tako...potem pa naenkrat pridem v šoping center in vidim pse povsod, v cekrih, vrečkah...ni mi jasno res.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Postavi plot
grin1.gif
Saj prav to sem napravil.
Zaradi teh nesramnih pesjanarjev sem si moral z mrežo ogradit celotno njivo, na kateri pridelujem zelenjavo, krompir itd....
Pesjanarjem ni dovolj, da pustijo svojga psa da se userje in poščije v mojo solato, peteršilj..... Potem si pesjanarji še postrežejo s pridelki z moje njive. Gre s psom na sprehod, pa krade skoz po pot. Pesjanarji so navadna nesramna in tudi lopovska banda..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ja pes je krasen izgovor, da se lahko potikaš vsepovsod in ogleduješ teren za nočni šiht.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja pes je krasen izgovor, da se lahko potikaš vsepovsod in ogleduješ teren za nočni šiht.

Moram nekaj povedat
Lani poleti , pride k men na obisk znanka iz ljubljane. S psom seveda. In v roki drži šop svežih špargljev.
Dober dan
Čao, kako si stari?
Ok, pa ti?
Kar bo, prinesla sem ti sveže šparglje, če jih maraš...
O fajn to mam pa rad, kje si jih pa kupila?
Nisem jih kupila., Ko vsak dan peljem psa na sprehod grem zmeraj mim ene njive, kjer en kmet šparglje goji. Pa jih kar natrgam....Pa kakšen fižolček naberem, paradižnik, bučke.....vse dobim....Če boš še rabil šparglje, ti jih lahko še prinesem.

Pasjeljubci pač

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Haha... Stardec, sej ne morem verjet kaksne probleme imas ti s pasjeljubci in psi...

za vse pa tud niso psi krivi no.

Pejt ven na soncek, mal konja jahat, pa v naravo... Pa bo zivljenje lepse. Pa zdele se psov ni dost na sprehodih k je taka ura...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Alter strokovnjaki o teleskopkah, šokerjih, odpiračih za konzerve.......pol pa pride ena baba in vam pove, da ga enostavno našutiraš
hysterical-1.gif

jst bi se u zemlo ugreznu od sramote
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.057
113
Bi te rad vido, kako ga boš našutiral, ko te bo na tleh grizo po okončinah+faci...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Haha... Stardec, sej ne morem verjet kaksne probleme imas ti s pasjeljubci in psi...

za vse pa tud niso psi krivi no.

Pejt ven na soncek, mal konja jahat, pa v naravo... Pa bo zivljenje lepse. Pa zdele se psov ni dost na sprehodih k je taka ura...

Hja, veš kako je to.
Jaz sem si kupil kar veliko zemlje/parcel. Nekaj sem podedoval, večino pa sem si še dokupil. Kmetje so pač zemljo ponudili v prodajo in jaz sem to kupil, ker nekako paše zraven, saj se je že "držalo" mojih parcel. In ker na te naravne širjave pašejo tudi živali, sem na te parcele naselil konjičke..
Seveda so to mojo zemljo opazili tudi razni ščenetarji, pesjanarji, oziroma pasjeljubci in si to mojo zemljo dejansko začeli na nek način prisvajat za svoje pasje sprehode in pasje sranje. Nič ne vprašajo, nič ne rečejo, nič se ne opravičijo......skratka nič. Zavlečejo svoje pse cucke na moje posestvo, se na tem posestvu vsakodnevno znorijo, seserjejo seščijejo in nakradejo poljske pridelke...pa čau miško. Jaz pa tud ne morem na teh mojih parcelah stražo po cel dan cepat. Spoznal sem, da so mestni pesjanarji po večini skoraj vsi nesramni.
A ti bi bil pa zadovoljen, če bi si tvojo lastnino neki zdolgočaseni pesjanarji na nek način prisvajali?
Jaz sem si zemljo kupil. Moja je. Plačujem davke od tega. Zakaj si jo niso kupili oni? Naprodaj je bila.
Kaj pa, če bi jaz svoje konje zagnal na njihovo njivo. Seveda če bi jo sploh imeli.
Moral bi obstajat nek zakon, ki ljudem brez zadostne LASTNE zemlje ne bi dovoljeval imeti psa ali katero koli drugo žival, ki prostor rabi.

Si mi pa dal dobro idejo, da bi šel danes malo s konjem galopirat. Ampak mam še preveč dela v vinogradu. Ne vem če bo zneslo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.057
113
Konj je tudi dobro orožje za psa, ga lepo zbrca čas posla. Mogoče ga natreniraj v tej smeri, pa psi se tudi bojijo konj...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jao. Rad bi videl psa k bi napadel konja... Edin da peljes konja skupaj s psom na sprehod, za samoobramo.... Sam pol je treba se fige pobirat...