Sv. pokal v alpskem smučanju 2013/14

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Že vso temo išče potrditev od kakšnega somišljenika, pa je kar ne dobi...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
snecerja ima, ki se mi tudi zdi da ne zna smučat

če bi bil samo to problem
cry12bpy.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
valjda so problemi še drugje, fuckedup otroštvo, nizka samopodoba, ojdipov kompleks itd

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Hehe, sej baje tud motorja ne obvlada glih najbolj :p Ne sam res, kok je enih prvoščljivih dripcev kle, ne moreš verjet. Govorimo o smučarki, kot je še nismo imeli (pustmo kaj bi blo če bi blo - Mateja Svet), ampak nekateri kle pametujejo kot, da majo sami najmanj 3x boljše rezultate... kavčarji luzerski :p

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Pa sej je v vsaki temi tako. Nekdo je za, drug pa proti. In ne vem zakaj ne bi smel snecer vsake tolk časa pljunt še mal čez Tinco. Sej je ja svoboda govora. Kam pa pridemo, če bi vsi bli zmerej samo za? Severna Koreja?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
tu je problem: snecer vsake tolk časa,

vsake tolk neb bil problem, tako pa je to skoz..sej eni imajo podobne težave na schumacherja, pa še bi se nasšlo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Smučal sem, preden si še ti hodil
evil.gif

No, res pa je, da zadnja leta ne smučam več, opremo še sicer imam, vendar me preprosto ne potegne več na sneg.
Mogoče sem bom kdaj spet vrnil na sneg, samo zaenkrat ne vidim razloga, sploh pa ne na naših smučiščih.

Raje drsam, imam nove drsalke.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Hehe, sej baje tud motorja ne obvlada glih najbolj :p Ne sam res, kok je enih prvoščljivih dripcev kle, ne moreš verjet. Govorimo o smučarki, kot je še nismo imeli (pustmo kaj bi blo če bi blo - Mateja Svet), ampak nekateri kle pametujejo kot, da majo sami najmanj 3x boljše rezultate... kavčarji luzerski :p

Če bi spremljal temo, bi videl, da sem veliko pisal o neotesanem obnašanju obeh (Tine in Messija), lani sta lahko delala, kar sta hotela, ker je bila ob težavah konkurence nepremagljiva, letos pa bosta morala bolj paziti na besede, ker sponzorji imajo najraje zmagovalke, ne pa sitnega Italijana, ki nonstop grozi z odvetnikom.

Zadeve še niso kritične, v slalomu je bila 3. sicer ogromen zaostanek, bolj skrbi veleslalom in hitre. Lahko tudi, da je razlika v materialu.

Malo še počakajmo.

Drugače pa smo gledalci in potrošniki tisti, ki jo plačujemo, zato lahko kritiziramo.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Berem in bere, pa vidim, da se nihče ne zaveda, da se dvig forme planira za olimpijado in čisto nič drugega. Pa res mislite, da so oni hotei, da je Tina zdaj v top formi? Zakaj pa mislite, da zmagujejo punce, ki niso bile nikoli na stopničkah?

Letos je pomembna samo olimpijada in logično, da nobena od favoritk ni v formi v tem trenutku.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Smučal sem, preden si še ti hodil
evil.gif

No, res pa je, da zadnja leta ne smučam več, opremo še sicer imam, vendar me preprosto ne potegne več na sneg.
Mogoče sem bom kdaj spet vrnil na sneg, samo zaenkrat ne vidim razloga, sploh pa ne na naših smučiščih.

Raje drsam, imam nove drsalke.
priden.gif

močno dvomim da si prej smučal, zelo dvomim..ampak okej

da pa rad drkaš mi je pa jasno, si si pač izbral šport po meri - zelo gejevski.

I

Izbrisan uporabnik #488

Iz smučarije imam celo neko diplomo, ko sem haral v osnovni šoli
smile-1.gif

Pa vendar to nima nobene veze, jaz sem gledalec, smučarijo tu pa tam gledam po tvju in lahko kritiziram.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Vsekakor letos Tina tempira formo za Soči. Samo mislim, da tisto kar je lani dosegla, letos ni varinte. Veleslalom skupno, sem skoraj prepričan, da ga bo letos dobila Shiffrinova. Seveda, če ne bo poškodb. V slalomu je pa tudi v vrhu. Tako, da letos bomo morali biti zadovoljni z stopničkami tu in tam od Tine.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Bravo za včeraj. Že boljše, peto mesto na smuku. Bomo videli danes.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne kliči hudiča, tip je imel še lani celo sezono kaj za nabijat, pa je postavljala rekord za rekordom.