Sv. pokal v alpskem smučanju 2013/14

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
"Tina funkcionira kot mišica. Ali se skrči ali raztegne. Princip Tine in fizionomije. Ko ne gre ne gre in sedaj je potrebno urediti stvari. 90 odstotkov je bilo v glavi. Ona ima smučarsko bazo, material, kondicijo, tehniko. Glava je precej kompleksna stvar. Ampak to je trening zaupanja. V trenerja, v sebe, v material. Po prvem zavoju sem videl, da nismo pravi," je še dodal Massi, ki bo skušal s pravim prijemom stvari postaviti na svoje mesto ekspresno. Nenazadnje se zaveda, da prostora za korak nazaj ni, saj kot sam pravi: "Moj avto gre le še naprej!"

Bojim se, da bo jo lah dobesedno nategnil, posmukal novce ter jo prepustil "nam" in Vogrincu
hysterical-1.gif

Neverjetno kako slaba je bila danes, se mogoče bavi z vsem drugim, samo s smučanjem ne več 100%?

Za Vonnovo tudi dvomim letos, mogoče kakšen smuk, drugo bo jokcanjein kisli fris.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
itak je vseen k... letos štejejo samo olimpijske. Sicer super, če bo dobra v pokalu, ampak letos šteje samo Sochi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bomo vidli kaj bo.

Brez veze zdaj pametovat. Dans je bila nikakva, počakmo še 3 tedne na slalom za vsaj malo občutka. Ima pa tudi s slabšo sezono možnost za skupno zmago, ker bitka pri vrhu bo letos zelo velika in bodo ena drugi jemale točke.
Konec je borbe samo med Riesch-Vonn-Maze. V to sem bolj prepričan, kot o slabi pripravi Tine.

Aja, pa lažje in pravilneje je napisat Soči.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pošteno povedano, kdor je pričakoval še eno tako sezono kot je bila lanska, je čisto prevelik optimist. Tina je stroj, samo lani je ta stroj delal preko vseh dovoljenih obratov, kar se bo letos zelo poznalo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
No, pa smo si mi vsi in tudi Tina oddahnili. Še vedno zna smučat in to odlično!
aplauz.gif

Smola pa zate Snecer. Če že nimaš s Tino sreče, jo imaš pa vsaj z odlično vlado.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
... ja je pa vsaj Valenčič odličen...

... šestinštirideseti... na prvi progi več zaostanka kot Tina na obeh... ampak ja, če ni za sekundo boljša od prve je zanič...

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Že tele v zadnjem slalomu so bile brez veze.

Komot zdej, ko ni več Vreni Schneider.