Je vse napisal. Da se vozi visoko, da ne bo terena in da je suv za cca 50 kovačev. Ne me yebat da za ta denar ne dobi vse kar hoče v X3. Lani je hotel X4, sedaj X3. Kako leto počaka in za 50 jurjev nabavi X1.Tip bi se rad na stara leta gosposko, udobno in z nekaj prestiža vozil okoli (ni omenil brezpotij), vi mu pa prodajate neke resne terence in pol tovornjačke od generika Toyote. Pa nekako ni omenil, da je denar problem in ne bo imel za servis Nemca.
Seveda je denar problem, če je pa napisal da je omejitev 50k €Tip bi se rad na stara leta gosposko, udobno in z nekaj prestiža vozil okoli (ni omenil brezpotij), vi mu pa prodajate neke resne terence in pol tovornjačke od generika Toyote. Pa nekako ni omenil, da je denar problem in ne bo imel za servis Nemca.
Je vse napisal. Da se vozi visoko, da ne bo terena in da je suv za cca 50 kovačev. Ne me yebat da za ta denar ne dobi vse kar hoče v X3. Lani je hotel X4, sedaj X3. Kako leto počaka in za 50 jurjev nabavi X1.
A si se ti kdaj vozil v kaksnem Land Cruiserju zadnja leta? Ker zadeva lebdi na nasih cestah kot leteca preproga, ce zamizis ne razlikujes razdrapanega makedama in avtoceste. Ne pa X3, X5, Q7 kjer se po +19" feltnah vozis notri pa kot aiwa stopl iz 90 letTip bi se rad na stara leta gosposko, udobno in z nekaj prestiža vozil okoli (ni omenil brezpotij), vi mu pa prodajate neke resne terence in pol tovornjačke od generika Toyote. Pa nekako ni omenil, da je denar problem in ne bo imel za servis Nemca.
Me prav zanima kaj dobiš v XC90 za 50k €, pa kolikor vem se kupuje nov avto in ne "skoraj nov" avto.Komentar na Volvo - zakaj se omenja samo XC60, če pa se dobi že zelo mlad / skoraj nov XC90 za ta denar, ki pa je bistveno bolj premium?
Sem bil na istem, ko sem izbiral (gledal tudi sveto trojico) in po pol leta mi ni žal..
Čas hitro beži in na jesen bo res potrebno menjati. 50 tisoč imam na strani za nov (ali malo rabljen) avto.
Pustite mi, da se izpovem. Kupil sem nov avto za 18k.
A si se ti kdaj vozil v kaksnem Land Cruiserju zadnja leta? Ker zadeva lebdi na nasih cestah kot leteca preproga, ce zamizis ne razlikujes razdrapanega makedama in avtoceste. Ne pa X3, X5, Q7 kjer se po +19" feltnah vozis notri pa kot aiwa stopl iz 90 let
Za asfaltno rabo tudi suv ni nevem kaj. Osnovni focus za 14000 se pelje boljeLebdi že, samo se tudi vozi "tovornjaško". Pa motor deluje leno, ker je avto taka "gajba". Ne rečem da ni ok, samo za asfaltno rabo ni baš nekaj.
In ja, sem ga vozil, ene 700km.