Tudi pri nas ne... Treba nauciti otroke pomen anonimnih volitev, kjer volis po svoji vesti in pameti, ne pod obremenjenostjo in doktrino okolice. Kar ti seveda nalaga odgovornost, da se malo vpletes v zadevo in spremljas, da sploh ves, kaj ti je najblizje. Meni je bilo to samooumevno, ko sem gor rasla. V soli razlagajo, doma je bil tak sistem, pa vidim z leti, da smo bilj izjema kot pravilo. Ob nedeljah se ***** ob druzinskih kosilih okoli politike in vere in kliče na zagovor tistega, ki bi drugace sploh upal pomisliti, kot vsi ostali, kot da se mora za to zagovarjati. Ni se treba, dragi moji! Po definiciji.
Mislim, da bi cene v prihodnje znale spet pasti oz se popusti povecati. Inflacija, recesija, folk kensla Netflix, da ne bi zamaknil nakup avtomobila ce ni nuja.Jaz bi se pa za trenutek vrnil nazaj na temo, ce se strinjate
Starsa imata resen namen menjati avto, kriteriji v naslovu bodo pravi. Glede na to da sta dva, nebi pretiraval z velikostjo - P 2006, Mazda cx30, Renault Captur, Seat Ateca, Hyundai Kona, KIA,..??
Teh "manjsih" SUV je malo morje - kateri bi takoj odpadli zaradi taksnih in drugacnih "cvetk"...
P.S. vem da je nakup novega trenutno strel v koleno, zaradi cen, dobavnih rokov,...; ampak ce je treba, je pac treba
Hvala vsem za mnenje!
Jaz bi se pa za trenutek vrnil nazaj na temo, ce se strinjate
Starsa imata resen namen menjati avto, kriteriji v naslovu bodo pravi. Glede na to da sta dva, nebi pretiraval z velikostjo - P 2006, Mazda cx30, Renault Captur, Seat Ateca, Hyundai Kona, KIA,..??
Teh "manjsih" SUV je malo morje - kateri bi takoj odpadli zaradi taksnih in drugacnih "cvetk"...
P.S. vem da je nakup novega trenutno strel v koleno, zaradi cen, dobavnih rokov,...; ampak ce je treba, je pac treba
Hvala vsem za mnenje!
Rav4 plug in je 60 d0 70. Absolutno preveč. Jaz bi rekel Cupra Formentor Plug In. 40 oziroma z nekaj opreme 45.
Če se pa išče navaden hibrid (da se ne hodi kaj posebej na AC oziroma ne dela veliko km), potem kak Yaris Cross.
Škoda Kamiq. Imata starejša soseda in zadovoljna. Pa še nekaj € bo ostalo...Jaz bi se pa za trenutek vrnil nazaj na temo, ce se strinjate
Hvala vsem za mnenje!
Priznaj ženi nekaj ni vredu.Jaz sem s škodo zaenkrat zadovoljen (razen teh zacetnih tezav s Škerjancem). Vozi se super, sploh relacije (danes odfural 6 ur, nic utrujen, uzitek vozit), tiha voznja, poraba majhna (7 litrov pri 150 km/h avtoceste), relacijske lahko spustis pod 6, ce pazis, imel vinica-ljubljana 5,8, ko sem za stos probal eco voznjo). Moci dovolj, navora bi imel vec, ampak ne gre imeti vsega. Prostora vrh glave, pa vsaj meni je se vedno lepsi kot razni SUV-i za ta denar.
Me je en iz avtohise zrajcal, da probam prodati, bi bojda dobil dobrih 5k vec kot sem dal (kupil z visokim popustom ter cena novega je sla se 5k gor). če bo skoda nezanesljiva, jo bom menjal, zaenkrat se fajn sluzi. Ce ne pa jo zvozim par let, naslednji bo pa Audi A6.
Sem se zadnjic peljal nekaj 10km z N1 izvedbo(nalozena z opremo) . Ne bi se je branil.Škoda ima Laurin&Klement.
Jaz bi se pa za trenutek vrnil nazaj na temo, ce se strinjate
Hvala vsem za mnenje!
Kaj je N1 izvedba?Sem se zadnjic peljal nekaj 10km z N1 izvedbo(nalozena z opremo) . Ne bi se je branil.
Gs300h si privoščia boš prešaltal na Alfo?
PS jst sm sam pr sebi sklenu...raje vidm da mi jajca odrežejo kt da bi kupu nemški polizdelek...če bom nabavljav avto bo al alfa ( ki je predraga), pogojno jeep, al pa japonc, pomožnosti toyota, za lexusa ( rabln se razume) ne vem če bo cekinov.....ampak ja tud jajčka bi dal za enga rablnga is 300h......
Koliko pa bi dal?BOG TE USLIŠI.........
Drgač ima totalko (prevračanje po padcu v globel)dam 12.000e takoj