Superge I.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
moje nove all-starke
smile-1.gif

platium

Zelenc'
20. nov 2007
18
0
1
Jst tud te nabavo v tomasu v mbju (tam zravem milerja, mnde je tomas no) in tud hudo zadovoljen
wink-1.gif

Priporočam

lp

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
evo moje ne več tak nove..

adidas.jpg

uspela sem uničit zgornje.. usnje se je pretrgalo na pregibu nad prsti (zaj bi rabla nekega smajlija ki neutolažljivo joče)..
mislite da se da to poravit kak?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak ti je pa to ratalo?? pa so original?
da bi zgledalo kot novo po mojem ne bo šlo.
nes k čevljarju pa boš vidla kaj bo reku.
Jst bi to naredu tako, da bi najprej spodaj(v notranjosti) nalepil nek materjal, vrjetno kar usnje, in potem še na zunanji strani. sam rajš nes k čevljarju ker ima več izkušenj in orodje.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
slika025.jpg

malo je slaba fotka kr je s telefonom slikano..

ampak.. kupla sem jih novembra v foot lockerju.. in zdaj so hin.. res je da jih mam čisto vsaki dan obute, ampak vseeno..

je pa res, da jaz v pol leta uničim čisto vsake superge.. kr mam vedno sam ene
bonk.gif
in jih mam na nogi nonstop..

te so mi pa extremno všeč, kr se pr nas ne dajo dobit, pa bi jim še malo življensko dobo podaljšala..

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
u hvala
grin1.gif
že kr nekaj časa ne več pravzaprav..

vsakodnevna uporaba je jeba.. drugič morem očitno dvojne kupit, da nejo ene tak obremenjene
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej jst tut skos ene nosim pa do zdej sem vedno prej podplat znucu kot pa da bi se na vrhu kej raztrgale.
čudno mi je tole. sam tole bo pa težko popravt. sem mislu, da je mal drugač.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
meni pa res čist vsake grejo po pol leta.. ponavadi mi plastika v peti poči, pa začnejo žulit, drugač pa še čist vredu zgledajo..
na DCjih in Globe mi pa poči podplat na pregibu, zato jih več ne kupijem.. v poštev pridejo DVS, Osiris, Adidas, kr podplat zdrži.. ampak očitno se vedno najde nekaj :p

malo mi je žal za te, k so v belgiji kupljene..