Žajfa se mu je skril , se je pa iz obupa tebe lotil , ......sj ni za zamerit, ni sam krivCitat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
A vidva dobita SMS, ko drug nekaj napiše? Pejta se j**** na ZS.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Da bo jado d.o.o rešil vse težaveCitat:
Uporabnik Jado pravi:
Ukinit DARS pa mir.![]()
ne on je tečen ko 100 mater...vedno nekaj proti meni, jaz proti NJEMU niti 1x ničesar napisal, ker ga IGNORIRAM in se NE OBREMENJUJEM kaj napiše, on se zgleda tisto, kar jaz napišem MAX obremenjuje....glupan jedan![]()
Citat:
Uporabnik sass pravi:
hm, poldo poznavalec gradbeništva se je spet oglasil. res me zanima, kako si prišel do cifre 40% ?
pa daj, potrudi se zame, golobradca. boš dal vsaj malo kredibilnosti svojim trditvam.Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
hm, poldo poznavalec gradbeništva se je spet oglasil. res me zanima, kako si prišel do cifre 40% ?
Brez da bi golobradcem iskal info po netu....ce podpises pogodbo da naredis en zid za 1€ in nakoncu izsilis anex na ze izsiljen enex pa se en anex na koncu zid kosta 3€, s tem da ceste naredis ozje od prvotno nacrtovanih da bos cez par let to stezovlje siril in dodajal pasove z anexi vrh anexov in umes se en na2 anex stolp na brniku ukradel.....
Hvala bogu da so vsi ti anexarji pocrknili do zadnjega !
Skoda ker bomo njihovo lopovscino placevali mi in se nasi pravunuki...
Verjetno si delal v komercialnem oddelku Concessioni Autostradali Venete, ko veš tako natančne podatke, a ne?Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Avtocesta -obvoznica okrog Venezie ( 3 pasovna avtocesta ne kozja steza ) je bila narejena do 1€ tocno na podpisano pogodbo brez same misli na kak anex in narejena pred rokom pisanim v pogobi..
pa ravno Rebrnice si dal za primer. ti naštejem, koliko zahtevkov je dal Vidoni pri gradnji predorov Barnica in Tabor? koliko je ostal dolžan podizvajalcem? in to italijani, ki jih v vsakem postu daješ za vzgled.Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Avtocesta -obvoznica okrog Venezie ( 3 pasovna avtocesta ne kozja steza ) je bila narejena do 1€ tocno na podpisano pogodbo brez same misli na kak anex in narejena pred rokom pisanim v pogobi..
Ne vem ampak upal bi si trditi da na Slo krizu ni metra ceste ki ni bil parkrat poanexan.
Rebrnice - anexovanje vsak mesec...cena x 10 napram prvi pogodbi...za protivetrno zascito morajo rudarji se izkopati rudo.....
ne vem, če je burja v vipavski dolini primerljiva z burjo na črnem kalu, ampak projektant viadukta črni kal je lepo predvidel protivetrno zaščito in promet tam čez poteka nemoteno.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ma kakšna protivetrna zaščita na Rebrnicah, lepo prosim ... to je totalna bedarija. Ko je burja (= konkreten veter), učinek protivetrne zaščite limitira proti ničli. Kaj to pomeni? Vedno bodo Rebrnice v primeru burje zaprte (vsaj) za tovorni promet.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ne vem, če je burja v vipavski dolini primerljiva z burjo na črnem kalu, ampak projektant viadukta črni kal je lepo predvidel protivetrno zaščito in promet tam čez poteka nemoteno.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ma kakšna protivetrna zaščita na Rebrnicah, lepo prosim ... to je totalna bedarija. Ko je burja (= konkreten veter), učinek protivetrne zaščite limitira proti ničli. Kaj to pomeni? Vedno bodo Rebrnice v primeru burje zaprte (vsaj) za tovorni promet.
Tako je. In potem bi poldo in jado spet pisala o svinjariji in lopovih.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Grdi izbran izvajalec bi lahko naročnika v to prepričal in dobil aneks.