Super novica za Primorce

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
http://www.zurnal24.si/dars-na-obali-nima-srece-clanek-165445
Saj od te drzavice skoraj ni drugega vec za pricakovati kot crne novice.
Smo hudo motec elementna povezavi med €U in Hrvasko ,obstajalo je nekoliko upanja da naso nazadnjaskost nekoliko omilimo z tole cestico a novica je pokopala upe, po modernih cestah €u turisti pripeljejo do Trsta nato jim poberemo 15€ za 5 km ceste in nato se morajo spet prebijati v kolonah po kozjih stezah do ponovnih modernih cest na Hrvaskem.
Primorcem nam lahko samo kaksna EU depesa resi to neznosno stanje v poletnih mesecih ko je gibanje po teh zabitih stezah nemogoce.
Popolnoma isto stanje je Postojna -Ilirska bistrica....

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.549
113
Ko so jih na meji spraševali je Italijan rekel, da so bile v Italiji še hujše kolone.

15 EUR pa gre tudi za gradnjo novih cest. Razen če ti veš za drug vir sredstev.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.097
6.309
113
Citat: "Dars se pri gradnji obalnega kraka avtoceste srečuje že s četrtim stečajem pogodbenega partnerja."

Pa vsakemu so še ki po možnosti dali 100% avans.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Pa glih sem studiral da odprem temo na tale odsek ki ga ze delajo kolk casa 10-15 let? Fak kolko casa so delali tisti gorenjski del tudi cez 10let za dober kilometer poti.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ukinit DARS pa mir.
Da bo jado d.o.o rešil vse težave
smirk-1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
15 EUR pa gre tudi za gradnjo novih cest. Razen če ti veš za drug vir sredstev.
Hehe izjava leta !!!
Clovek a nisi se poucen da nas je cestna mafija okradla za vsaj 40% preplacano kar so polizgradili .A se nisi informiran da bomo davkoplaceJebalci za polizgrajeno placevali 60 let pufe na racun primorja ,sct in podobnih unicevalcev drzave. Pokradli ,denar speljali na slamo po svetu,podjetja dali v propad in konec, nihce jih vec po nic ne uprasa,vse kar so polzgradili je brez garancij,placil....Kaos !

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ukinit DARS pa mir.
Da bo jado d.o.o rešil vse težave
smirk-1.gif
A vidva dobita SMS, ko drug nekaj napiše? Pejta se j**** na ZS.

ne on je tečen ko 100 mater...vedno nekaj proti meni, jaz proti NJEMU niti 1x ničesar napisal, ker ga IGNORIRAM in se NE OBREMENJUJEM kaj napiše, on se zgleda tisto, kar jaz napišem MAX obremenjuje....glupan jedan
stupid-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.549
113
In kaj zdaj? Prenehamo pobirati?

Jaz ne vem, kam je šel denar. Verjetno pa so imeli mnogi koristi tudi izven gradbeništva.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Kaj čem, če pa zna pepček samo jamrati, kako je treba nekej ukiniti/razbiti/iti na ulico/...
crazy1.gif

Ampak to morajo narediti drugi, ne on
hysterical-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
873
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Hehe izjava leta !!!
Clovek a nisi se poucen da nas je cestna mafija okradla za vsaj 40% preplacano kar so polizgradili .A se nisi informiran da bomo davkoplaceJebalci za polizgrajeno placevali 60 let pufe na racun primorja ,sct in podobnih unicevalcev drzave. Pokradli ,denar speljali na slamo po svetu,podjetja dali v propad in konec, nihce jih vec po nic ne uprasa,vse kar so polzgradili je brez garancij,placil....Kaos !
hm, poldo poznavalec gradbeništva se je spet oglasil. res me zanima, kako si prišel do cifre 40% ?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kaj čem, če pa zna pepček samo jamrati, kako je treba nekej ukiniti/razbiti/iti na ulico/...
crazy1.gif

Ampak to morajo narediti drugi, ne on
hysterical-1.gif

pa kje ti vidiš kle jamranje?

UKINITI DARS je edina realnost, molzna vreæa denarja brez dna.....

DEJ ZAPRI ŽE GOBEC TVOJ....