Šumahr bo v Valenciji...

Šumahr bo v Valenciji...

• Skupaj glasov
    58
  • Glasovanje je zaprto .

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Če bo tako, častim še eno gajbo
wink-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A ni pred leti Nigel Mansell tud prisel nazaj samo za 1 dirko....pa se to se je tok zredil, da so mogl mal placa narest, da je lahko sedel? Ampak vozil pa je....sicer je odstopil po nekaj krogih....ampak nima veze. Naj me kdo popravi ce se motim....

Na koncu bo se Rossija zasrbel
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Jaz nekako stavim na tisto opcijo:

1. Miha reče da pride nazaj
2. Testirat ne sme ker je "uradno najavljen"
3. Mihec reče da ga ne bo
4. Uradno je jebiveter ki lahko testira vse po spisku
5. Miha reče dan pred petkom "ject ih kom curuk"
grims-1.gif

Če bo tako, bo dobro izigral pravila.

Ferrarijevih dirkalnikov ne smejo testirat pa če dajo opico za volan, tako da tvoja teorija pade v vodo...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Jaz nekako stavim na tisto opcijo:

1. Miha reče da pride nazaj
2. Testirat ne sme ker je "uradno najavljen"
3. Mihec reče da ga ne bo
4. Uradno je jebiveter ki lahko testira vse po spisku
5. Miha reče dan pred petkom "ject ih kom curuk"
grims-1.gif

Če bo tako, bo dobro izigral pravila.

Uradno je bil tudi dosedaj jebiveter, super licence še ni dobil. In če bi sedel v F60, bi bil kaznovan Ferrari - testiranje je prepovedano moštvom in kaznovano bi bilo moštvo, ki bi dalo trenutni dirkalnik na voljo komurkoli, Schumacherju ali Spidiju
wink-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A ni pred leti Nigel Mansell tud prisel nazaj samo za 1 dirko....pa se to se je tok zredil, da so mogl mal placa narest, da je lahko sedel? Ampak vozil pa je....sicer je odstopil po nekaj krogih....ampak nima veze. Naj me kdo popravi ce se motim....

Na koncu bo se Rossija zasrbel
grin1.gif
Nigel nikoli ni bil suhcan. Vsvojih najboljših časih je imel 82 kg (Prost 63 kg) in to je bilo v časih, ko je bila omejena teža vozila brez voznika!
V tistih časih se je McLaren precej matral, Cosworthovi 8-valjniki, slaba zasnova dirkalnika - skratka bolj kot ne poden. Dirkalnik je bil zasnovan tako ozko, da je zmanjkalo nekaj cm (1-4) za Nigla, kar pa je v F1 veliko - nekaj je, če te trese, nekaj povsem drugega pa, če vsak tresljal spremlja še udarec.

Kljub vsemu - Schumacher je prvi naslov dosegel v podhranjenem 8-valjniku
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Ima nade!!

Citat:

At a press conference held in Geneva on Wednesday, Michael Schumacher explained how neck pains will prevent him from taking over the recovering Felipe Massa's single-seater at the European Grand Prix, but hinted that he might still race for Ferrari this season if his physical condition allows it.

več: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090812204912.shtml

Upam le, da ne bo to enkrat preveč pozno v sezono, ko kakšen projektor+pir+žar odpade

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Res je upanje.Po moje,bo šel v area-51 testirat F60,da ga ne bo nihče videl.
grims-1.gif
Ko bo 100% pripravljen, pa se vrne na stezo.
Očitno si še zelo želi dirkati,samo blamirat se pa sigurno noče.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Saj zdaj bo lahko testiral..ko poteče ta prepoved, mogoče so ga s tem tudi zjebali...frenk je bil kriv, ziher!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:

Mansell se je vračal dvakrat. Z Williamsom (1994, 4 dirke) je enkrat celo zmagal. Na njegovo nesrečo je bilo to v Adelaidi, ko sta trčila Schumacher in Hill in njegova zmaga ni zanimala nikogar
frown-1.gif

Naslednje leto je odpeljal še dve dirki za McLaren.