Šumahr bo v Valenciji...

Šumahr bo v Valenciji...

• Skupaj glasov
    58
  • Glasovanje je zaprto .

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zgleda da ni bil dost hitr in noče nazaj. Škoda, pa tako sem se veselil.

Dosti hiter je bil sam problem je nastal nekje drugje
grims-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Evo se je že usro u gaæe. No sej je bolje zanj in za nas da ne pride nazaj (ki damo kaj na fair play), bo vsaj malo športa ostalo še v F1 kar ga še je...Mi je pa žal da ne bom videl scene ko bi zadnji pripeljal v cilj z kakimi 40s zaostanka.
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Ma ja..mi smo se tudi s kolegi že menili, da bi si dali projektor, pa malo čevapi + pirček...zdaj pa [censored] :/

Mogoče pa ga pokrpajo in bo kakšno drugo dirko nared, čeprav ne vem, kako so lahko testirali glavo v "realnem svetu", če se bojda ne sme testirat...

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Jaz vseeno mislim,da je videl,da ne more konkurit zdajšnjim dirkačem in se ni hotel blamirat.Dejstvo je,da se je nemogoče spraviti v takšno fizično kondicijo v tako kratkem času,sploh po dvoletnem predahu.Poleg tega,se v tako kratkem času navadit na ta avto,ki je čisto drugačen,od tega kar je on nazadnje vozil.
Čeprav ga nisem nikoli maral,je res škoda,da se ne bo vrnil,pa čeprav za nekaj dirk.Ker bi vsekakor bilo zanimivo.
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
on se je še vedno ukvarjal s športom in tudi rednimi treningi. Glede časov, pša jaz ne bi izgubljal besed bom raje vaša predvidevanja bral
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Verjetno res ja...ampak zato mogoče obstaja upanje, da se vrne na kakšno dirko...ker bo lahko potestiral novi dirkalnik in dobil več informacij kako in kaj, ker sedaj (uradno) naj ne bi testiral novega dirkalnika. Pa tudi v formo komot pride, če bi recimo mesec, dva treniral...

Še bolj pa bi mi bila všeč opcija, da bi kar sedaj Alonsa spravili v Ferrari
wink-1.gif

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Ta opcija bi bila tudi meni všeč.Alonso v ferariju.Samo letos,tega sigurno ne bomo dočakali.Ni variante,še drugo leto bolj težko,čeprav na sedanjo situacijo,se zna zgodit.
Glede schumija pa brezveze,da se prerekamo_On v kondiciji že je,samo ne v takšni kot so dirkači F1.Poleg tega,toliko spremenjen avto v tako kratkem času,ni variante.Morate se zavedati,koliko km testiranj imajo ti vozniki za sabo,še pred začetkom sezone.On bi pa kar na polno,prej nikoli sedel v takšnem bolidu.Enostavno ne more biti konkurenčen,pa če si še takšen talent.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz nekako stavim na tisto opcijo:

1. Miha reče da pride nazaj
2. Testirat ne sme ker je "uradno najavljen"
3. Mihec reče da ga ne bo
4. Uradno je jebiveter ki lahko testira vse po spisku
5. Miha reče dan pred petkom "ject ih kom curuk"