ksz
pa to je neverjetno, a res sami nesposobni ljudje delajo na CSD Moste-Polje?
dve leti nazaj sem oddal vlogo za znižanje vrtca, zraven dal papirje od kredita. dobim odločbo, kjer so mi znižanje za en razred zaradi kredita upoštevali pri drugem otroku, namesto prvem. kličem na CSD, po dveh dneh klicarjenja se končno oglasi referentka, ki je takoj vedela, za kaj gre in mi reče, naj pošljem pritožbo.
lani ista referentka, ista zgodba. kličem referentko, ki mi pravi "aja, saj se vas spomnim od lani. ja nič, pošljite pritožbo, pa bomo popravili."
letos najprej pogledam zadnjo stran odločbe, vidim drugo referentko podpisano, kar mi da upanje, ampak žal zaman, spet ista napaka. K sreči imam shranjeno pritožbo od predlani in lani, tako da samo popravim datum, odločbo in ime referentke.
zdaj pa me zanima: ali so referenti na tem CSD res tako nesposobni, ali pa imajo navodila od vodstva, naj namerno goljufajo? verjetno nisem edini starš z več kot enim otrokom v vrtcu in s kreditom, ki so ga obravnavali na tem CSD. saj morajo vsako leto dobiti cel kup pritožb tudi od drugih staršev, ki imajo enako napako v odločbi?
za štos sem hotel poklicati na CSD, da mi razložijo ta fenomen, pa nisem uspel nikogar priklicati. v času uradnih ur 8-12 je bil telefon ves čas zaseden, minuto čez dvanajst pa je čudežæno bila linija prosta, ampak nihče ni dvignil slušalke.