Citat:
Uporabnik lager pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
NISEM rekla da mi je ABT všeč, je pa znan in priznan in ne hodi potem v druge skrajnosti. Res pretiravaš model.
Ta bi bil pa zate, k si bolj kmet po duši.
Kdo se je pa v temi od integre oglašal in se norca delal ( poliester party ). Pač je mugen priznan in tudi ti hodiš v skrajnosti. Pa da smo si takoj na jasnem, nisem pristaš nobene znamke, ker me pri vsaki nekaj zamika.. najlažje se je ene znamke držat in pluvat čez ostale, brez da bi sploh kaj drugega kdaj vozila.. zaradi takih kot si ti in poznam še par takih se mi znamka BMW zagnusi. Važno da so ORIGINAL pragovi in podaljški na tvoji E30 lepi, vsi ostali podaljški pa čeprav original ali od priznanih firm na drugih avtih pa rižarska plastika. Pa me boli k**** koliko si tehnično razgledana, pa avtomobilistično, pa bit avtomobilistično razgledana ne pomeni tega da znaš povedat ime in znamko vsakega avta ki pripelje mimo lokala v katerem piješ kavo.
Je pa tudi zanimiv efekt kako se je folk pripravljen pobit zaradi 1 tone jekla, plastike in gume ki te v principu prevaža iz točke A do točke B.In seveda ker si ženska se je treba še bolj metat ven, da te opazijo.. Pa tvoja opazka, glede kmeta.. torej zate so vsi ki vozijo A4, kmetje? Prosim utemelji mi to. Pa prosim utemelji mi še točno kako prepoznaš kakšen je voznik po avtomobilu ki ga vozi. Za rižarje še razumem, ostalo pa ???? Res, ne najdeš zlepa ženske da bi se tako spoznala na avtomobile, samo da pa si zraven še tako socialno nerazgledana, pa si nisem mislil.. verjetno si ena tistih ki misli da avto oz. obleka naredi človeka..
No pa dajmo razčistit.
TIsta moja izjava o "poliester party" je bila malo v hecu, ampak tega na tem forumu očitno nihče ne razume. Itak mi je vseeno kaj si tlačite gor na avtomobile. Če bi to napisal nekdo drug, bi bilo verjetno vse ok, tako sem pa glih jaz to napisala je pa cel hudič.
Mi je popolnoma vseeno, kater avto ima kdo in kaj je komu všeč, zato ima vsak svoje in vsak drugače, kajne?
To da se pa v vsaki drugi temi nekdo spotakne ob mojo E30 je pa ok??? To je pa vredu a ne, ko pa se gre za enega Hondaša je pa takoj užaljenost v zraku.
Jaz se nič ne rabim metat ven, se ne rabim potrjevat na forumu, ker mi forum nič ne pomeni, je pa zato, da se izrazi mišljenje in ga pač izražam in daleč od tega da vidim samo BMW.
Pa ja, rekla sem mu da je kmet, kar za moje pojme tudi je, glede na obnašanje nisem pa rekla da so vozniki A4 kmetje. Očitno še pismeni tukaj niste dovolj, niti nisem nič govorila kakšen voznik je to, ker me boli k* kakšen je kdo kaj ima kdo in zakaj ima kdo tako kot ima, ampak mišljenje pa lahko izrazim a ne? Jaz ne smem izražat mišljenja, lahko pa berem stvari kot so "si nerazgledana, pojma nimaš, socialno nerazgledana, imaš stara jajca..." Aha, gre ja, ker sem ženska in ker že po defoltu nimam pojma o avtomobilih.
Zato sem jih verjetno kar nekaj časa prodajala, zato sem verjetno napisala kar nekaj plačanih člankov, zato sem verjetno kar veliko ur prebila v delavnici da sva s fantom vse naredila sama (od menjave motorja, do menjave amotirtezrjev in fedrov, do razdiranja armaturke, do razstavljanja celega vozila in sestavljanja nazaj)...
Ja, vem veliko več kot marsikdo, veliko sem se naučila v praksi in ne ob kavicah s pogledom na ceto, in marsikdaj sem imela tudi črne roke do komolcev, ker mi je to všeč, ker v tem uživam in ker je to moj hobi, če se le da, če dopušča čas in denar...
Res ste že bedni s tem.