Citat:
Uporabnik Maci pravi:
NISEM rekla da mi je ABT všeč, je pa znan in priznan in ne hodi potem v druge skrajnosti. Res pretiravaš model.
Ta bi bil pa zate, k si bolj kmet po duši.
Kdo se je pa v temi od integre oglašal in se norca delal ( poliester party ). Pač je mugen priznan in tudi ti hodiš v skrajnosti. Pa da smo si takoj na jasnem, nisem pristaš nobene znamke, ker me pri vsaki nekaj zamika.. najlažje se je ene znamke držat in pluvat čez ostale, brez da bi sploh kaj drugega kdaj vozila.. zaradi takih kot si ti in poznam še par takih se mi znamka BMW zagnusi. Važno da so ORIGINAL pragovi in podaljški na tvoji E30 lepi, vsi ostali podaljški pa čeprav original ali od priznanih firm na drugih avtih pa rižarska plastika. Pa me boli k**** koliko si tehnično razgledana, pa avtomobilistično, pa bit avtomobilistično razgledana ne pomeni tega da znaš povedat ime in znamko vsakega avta ki pripelje mimo lokala v katerem piješ kavo.
Je pa tudi zanimiv efekt kako se je folk pripravljen pobit zaradi 1 tone jekla, plastike in gume ki te v principu prevaža iz točke A do točke B.
In seveda ker si ženska se je treba še bolj metat ven, da te opazijo.. Pa tvoja opazka, glede kmeta.. torej zate so vsi ki vozijo A4, kmetje? Prosim utemelji mi to. Pa prosim utemelji mi še točno kako prepoznaš kakšen je voznik po avtomobilu ki ga vozi. Za rižarje še razumem, ostalo pa ???? Res, ne najdeš zlepa ženske da bi se tako spoznala na avtomobile, samo da pa si zraven še tako socialno nerazgledana, pa si nisem mislil.. verjetno si ena tistih ki misli da avto oz. obleka naredi človeka..