Study drugs

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
To da se človek boljše počuti po eni bakli drži (tudi odvisno od človeka do človeka, al jim to sede al ne), to da bi pa nekdo dobil boljše sposobnosti učenja pa prvič slišim. Razen če je že tolk napohan, da brez jointa sploh ne more normalno funkcionirat.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
To da se človek boljše počuti po eni bakli drži (tudi odvisno od človeka do človeka, al jim to sede al ne), to da bi pa nekdo dobil boljše sposobnosti učenja pa prvič slišim. Razen če je že tolk napohan, da brez jointa sploh ne more normalno funkcionirat.
Ja, saj od alkohola se ti tudi zdi, da si bolj pameten.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
Ja, saj od alkohola se ti tudi zdi, da si bolj pameten.
Pr tadrugem litru si že diplomiran...

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Če že, bi ti bolj šlo v glavo po kokainu, ko se ti odpre vseh 5 tretjih očes...
grin1.gif

baje...

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
ja sam bi moral na uro naredit vsaj eno vredu lajno!
Pa obvezno zraven flaša wiskija da ne poletiš iz stola.

I

Izbrisan uporabnik 474

Kokain dokazano pomaga pri učenju oz. dojemanju stvari - baje bi lahko bil IQ "boost" okrog 1.5x, v nekaterih primerih tudi 2x. Odvisno od posameznika...

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.070
110
63
problem drog je, da povecajo sposobnosti samo trenutno, sinteticne substance imajo ponavadi ogromno stranskih ucinkov.

Zanimiva varianta bi bila povecat aktivnost scitnice - potem si hiperaktiven in imas veliko energije - torej jemati scitnicne hormone (levotiroksin) npr Euthirox. Ja pa vprasanje kako potem priti spet na noramlen nivo.

P

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne vem, jaz se s tem ne bi zajebaval, nekdo je že omenil, da malokdo pomisli na kasnejše posledice. Od fizičnih do psiholoških. Preveč se imam rad, da bi neko sintetiko vlekel skozi nos. Ga ni faksa, ki se ga ne da narediti s sprotnim delom, če je pa res sila, potem se pa ponavlja in se res ta hude izpite razdeli na dve leti. Tukaj v tej temi je veliko pretiravanja.

Je pa res, da moderni študent danes zelo težko študira, dela, žura, potuje itd. To pa verjamem, da ne gre ravno najlažje od rok.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Zdaj sem gledal Limitless.... pa malo poguglal....

Eni so živa skladišča tega....
bonk.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Nasmrkani studentje, ki bodo nekoc vodili drzavo, sodisca, policijo... sj ni cudno kam smo prisli.

Sicer pa @Davidoff za zadnji post
aplauz.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Racetami so lih tolk škodljivi kot kava oz. kofein. Malo poglej kaj je to, preden se tolčeš po glavi...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ker z njim tržijo farmacevtske družbe. Amerika, Kanada, Anglija, za te države vem, da se je prodajal v normalnih trgovinah kot dodatek prehrani, ampak ga je "vlada" ukinila, ker ne spada pod kategorijo prehranskega dodatka. Še vedno pa je povsem legalen, dobiš ga v lekarnah (OTC) ali spletnih trgovinah (jih je na tisoče). V Sloveniji se ga žal dobi samo na recept, Nootropil (Pliva) in Kalicor (Lek).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Zdaj malo študiram......

ko sem bil na faksu, sem imel eno fantastično leto 16 narejenih izpitov (vsaj 5 je bilo selektivnih) od vseh 35. Takrat sem pol leta uporabljal Exfoliac kremo proti aknam. Za vse te kreme je pa znano, da imajo notri DHEA.

Kaj pa če je vse res
d055.gif