Study drugs

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Speed.

Koka je predivja al pa mores vzet minimum, pa čez 15min spet, in nato spet.

Probaj brez tega, ker hudič je pol ko ti faks narediš, pa uživaš kr tako ker ti je kul.

Ostani pri čikih in močni kavi, redbbull, pa da spočit da si, to je osnova. Pusti prahec.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kdor ma probleme s spancem priporočam tole. Se zna zgoditi, da bo ob učenju še tekel po sobi. Stvar resnično deluje in so razni Red Bull-i ter podobno le zvarki.

5hourenergy_1_ad_450pix.jpg

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Večkrat sem že slišal, kako je folk na faksu z odliko uspel s pomočjo raznih tablet in drog... s katerimi se poveča vzdržljivost, spominska kapaciteta in koncentracija.

Tako iz firbca me zanima, če je to kdaj kdo prakticiral? Katere so sploh te "droge"?

Speed, glupost. Pozabi na to čeprav vem da te zanima saj si v eni drugi temi povedal da imaš probleme v šoli... Daj raje po naravni poti!
zmaga.gif

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Večkrat sem že slišal, kako je folk na faksu z odliko uspel s pomočjo raznih tablet in drog... s katerimi se poveča vzdržljivost, spominska kapaciteta in koncentracija.

Tako iz firbca me zanima, če je to kdaj kdo prakticiral? Katere so sploh te "droge"?

Na dve stvari pomisli ob teh drogah.
- vzdržljivost, spominska kapaciteta in koncentracija se mogoče res trenutno povečata, ampak ko zadeva popusti bi stavil, da sta na nižji stopnji kot prej. Upal bi tudi staviti, da se z vsakim ponavljanjem vračata še na nižji nivo.
- glede na samo trenutne spremembe je to goljufanje, najprej šole, najhuje pa sebe. Tisti listek z napisom diploma ne pomeni prav nič, vse je v glavi. Tudi če ti gre samo za listek, slej ko prej se resnica izkaže, potem pa je prav nerodna situacija. Približno tako kot pri tistih, ki diplome raje kar kupijo, da se ni treba preveč truditi. Tisti, ki pa po normalni poti tega ne zmorejo, pa naj bodo samokritični in si to priznajo. Bolje dober delavec kot neumen inženir.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
. Bolje dober delavec kot neumen inženir.

Že dolgo zasluži več slab delacev kot dober inženir. V vseh teh večjih firmah.

Zakaj, bi se potem dober inženir pretegoval?

Iz tega sledi, da so tut slabi inženirji dobri, ker se noben ne preteguje kaj preveč ali mu pa fali kaj v glavi.

No pustmo to...

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Pa kdo sploh pomisli, kako to izpade bedno:

za učenje rabim drogo,
drogo rabim, da ostanem buden,
drogo rabim, da lahko zaspim,
drogo moram pojesti pred hrano, da mi sploh tekne,
drogo moram vzeti, da se lahko userjem,
drogo moram vzeti, da mi pri ženi vstane,
drogo moram vzeti, da se pomirim,
pa še sami si izmislite kakšne podobne...

Pa bom srečal starčka tresočih rok, vsega upognjenega, bednega, star bo pa štirideset let.
Se kdo spomni Leona Štuklja na olimpijadi v Atlanti? Sto let je imel, pa je poplesoval ob hoji. Pa Muhamed Ali? Tresoč starček! In ne recite, da niso krive tudi droge!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.008
113
kod Džej-Zija
Z napisanim se popolnoma strinjam, le zadnja primerjava ni najbolj primerna. Ali ima Parkinsonovo bolezen, ki je skoraj zagotovo posledica športa, s katerim se je ukvarjal, torej boksa, in prejetih udarcev. Dokazano imajo težave s Parkinsonovo boleznijo poleg boksarjev tudi nogometaši, zaradi sprejemanja žoge z glavo.

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Z napisanim se popolnoma strinjam, le zadnja primerjava ni najbolj primerna. Ali ima Parkinsonovo bolezen, ki je skoraj zagotovo posledica športa, s katerim se je ukvarjal, torej boksa, in prejetih udarcev. Dokazano imajo težave s Parkinsonovo boleznijo poleg boksarjev tudi nogometaši, zaradi sprejemanja žoge z glavo.

Se popolnoma strinjam, saj sem zato napisal "tudi". Sem pa skoraj prepričan, da brez "zdravil" za mišice, moč in še mnogo tega Ali gotovo ni živel. Sploh ne v tistih časih, ko so doping šele odkrivali. Malo, malo vrhunskih športnikov je "čistih", saj vemo, da je doping vedno korak pred tistimi, ki ga odkrivajo in prepovedujejo.

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ti nekak nisi preveč za droge, ne?
Ne, kje pa!
Sem močno proti! Škoda, ki jo povzročijo, se na da meriti. Sem štejem v neki meri tudi tobak in alkohol, priznam, da sem do infarkta tudi jaz kadil, alkoholu pa se tudi danes ne odrekam, ampak od zadnje omotice od alkohola je minilo veliko, veliko let!

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
priznavaš, da piješ alkohol, problematiziraš pa jemanje poživli za boljšo koncentracijo ali za večjo športno vzdržljivost? pa še kaditi si nehal šele, ko te je bolezen v to prisilila?!

jaz sicer ne uživam ničesar od navedenega, ker se mi zdi glupo, ampak ti res nisi človek, ki lahko pametuje o tej temi!!! če jemlješ nekaj legalnega, to še ne pomeni, da ne jemlješ drog!

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Alkohol pijem po največ 1 dcl vina na dan, še to ne redno, priznam. Kadil sem pa v mladih letih in mi je danes žal.

Pa ravno jaz lahko pametujem. Tisti, ki ni nič poskusil, nima kaj povedati. Nedolžna ženska tudi ne more govoriti o kurbariji.
Tebi se zdi "glupo", samo zaradi te tvoje izjave ne bo noben odložil kakšnega poživila.

Smatram pa, da je problem z zasvojenostjo, kakršnokoli. Pri alkoholu je to najmanj pogosta, tobak je problem, droge je pa popolna. Kakorkoli pogledaš, malo je takih, ki so začeli in so potem tudi nehali, brez tuje pomoči sploh ne.
Poživila so droge in so nevarna, še najbolj nevarne zaradi zasvojenosti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:

Se kdo spomni Leona Štuklja na olimpijadi v Atlanti? Sto let je imel, pa je poplesoval ob hoji. Pa Muhamed Ali? Tresoč starček! In ne recite, da niso krive tudi droge!

Eno je atlet, eno pa boksar. Eno je pilit telo v nulo neko disciplino furat, drugo pa je imet na grbi 61 težkokategornih pretepov,
in od tega samo 5 porazov. 61 tekem (uradnih) kjer je prejel pribljižno 150-175 udarcev v glavo na trekmo. Govorimo
udarce težko kategornikov. Nemoreš bit normalen.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Berem, da ritalin kao povečuje energijo. S tem se ne strinjam. Sam sem ga jemal, ker sem imel preveč energije. Pač hiperaktiven in to, pa mi ga je zdravnik predpisal.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Bi se dalo to temo malo obuditi? Ima še kdo drug kake izkušnje? Kej za povedat, me zanimajo učinki.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Predvsem me zanima kaj več o ritalinu/adderallu
In seveda modafinil. Se ga da kje na internetu dobiti, da je 100% original? Kej podobnega v slo mogoče?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik matix pravi:

Poznam par primerov s srednje šole, ko smo imeli enega uličarja oz žabarja v klasu ... pa je se s travo zadeval in je skos vedel vse, ko je ni kadil, pa je bil zavrt kot motika ... in prilezel je celo do tretjega letnika, četrtega pa tak več ni videl.

Baje da travca pomaga, če gledam po njem .. pa en moj kolega mi je že rekel, da je kadil travo, pa je se boljše počutil, pa več si je zapolnil, ko se je učil zadet ...

Te že pomaga.