Study drugs

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Večkrat sem že slišal, kako je folk na faksu z odliko uspel s pomočjo raznih tablet in drog... s katerimi se poveča vzdržljivost, spominska kapaciteta in koncentracija.

Tako iz firbca me zanima, če je to kdaj kdo prakticiral? Katere so sploh te "droge"?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ponavadi faks brez problema naredis s pomocjo alkohola in marihuane
grin1.gif

eni jemljejo tudi bilobil...
rolleyes-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
Super. Vsakič ko se znajdeš v težji življenski situaciji se ga malo zafixasaš
smile-1.gif

Tud jaz sem slišal da pomaga, ampak le v malih količinah.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ponavadi faks brez problema naredis s pomocjo alkohola in marihuane
grin1.gif

Ti si pa sigurno medicino naredu in v odmorih še pravni faks z levo roko
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Za avtorja, pri nas je to še vedno pojem, v ameriki je to že skoraj standard na faxu, the best of the best je Ritalin ali adderal! Enkrat mi je bratranec prinesel, čudovita zadeva.

Na splošno od teh drog ne boste ratali pametni, gre za življenjski slog, podobno kot fitnes. Prvo prehrana, aerobni trening, kot je tek ali kolesarjenje, potem igre, obstajajo brain games, občutno izboljšajo spomin, tudi Call of Duty in ne vem kaj še ni slabo za reflekse. Potem šele pridejo dodatki, prvo osnovni, lecitin in omega3. Vse to dobite v trgovinah in lekarnah. Že s tem lahko dosegate super rezultate, brez zdravil na recept.

Če bi jemali samo zdravila brez ostalih priporočil, vam kvečjemu lahko škodi, mišljeno na dolgi rok. Obstajajo zadeve na tržišču, ki so tudi smrtno nevarne ali puščajo trajne okvare. Ni mi do naštevanja, kaj vse ni ok in kaj vse je ok, ker sem probal precej zadev, tko za hobi, kot študij prava.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
in kaj s temi drogami pridobiš?
Energijo za učenje, moč da prebediš noč v učenju? al kaj?

Če je to uporabno za to da prebediš noč v učenju, kako pa potem telo prenaša to pomanjkanje spanca? Jaz recimo zadnjemesece spim po 5-6ur in mi to pomanjkanje (paradoksalnega) spanca počasi že škoduje.

Sicer bi mi pa nekaj takega prišlo ravno prav zdaj v kratkem, ker imam precej zahtevnega učenja pred sabo in bi mi tole prav prišlo vsaj za začetek toliko da se uspešno spravim k učenju brez da bi mi po eni uri popolnoma padla koncentracija. To se verjetno dobi samo na črnem trgu ne?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Odvisno kaj hočeš. Recimo primer, za energijo ritalin, tega seveda težko dobiš, potem je tu kava, ki hitro postane neučinkovita, zaradi tolerance, recimo nevarnejši efedrine je zanimiva zadeva. Speed, amfetamini odpadejo. Že ti energy boosterji so tko tko, občutek fantastičen, rezultat oz. retenca katastrofa, če primerjam z ritalinom, ki ohranja tudi spomin. Mimogrde, ritalin oz. adderal je edini, ki vam bo pokazal pozitiven rezultat na amfetamine.

Proti spanju - ljudje z boleznijo, ki padejo v nenaden spanec, vojaki v iraku in piloti, uporabljajo super zadevo Modafinil, prodaja se pod imeni provigil, alertec, ..., spanje se preskakuje oz. če že, se spi po 2-3 ure na dan in občutek je, kot da bi spal 10 in več ur. To je po moje absolutna prednost pred ostalimi, ker se učiš z motivacijo in ne moreš delat nič, ker možgani šibajo, to moraš doživet.

Dobi se na internetu, tujina, večina dobrih stvari je zunaj schengena, obstaja možnost zaplembe, ostalo je pa bp. Pazi na generična zdravila iz kitajske in indije. Običajno sem naročal majhne količine, par izjem, piracetam....revolucija med study drugs.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Koka baje rula.
Koncentracija in vzdržljivost na višku.
Sicer pa: o fak, kam smo prišli.
Samo še pomirjevala cepajte vsak dan, pa smo welcome to usa. Tam se že sprašujejo vsak teden, kaj hudiča je prijelo mirnega študentka, da je pokosil pol razreda z uzijem.

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Američani sami sebi pravijo Prozac Nation. Seveda, ko vzameš poživilo moraš potem še pomirjevalo...

Onega qqqqqqq bi pa morali zapreti nekam, en cel kup bedakov ga bo skušal posnemati, pa smo tam.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Američani sami sebi pravijo Prozac Nation. Seveda, ko vzameš poživilo moraš potem še pomirjevalo...

Onega qqqqqqq bi pa morali zapreti nekam, en cel kup bedakov ga bo skušal posnemati, pa smo tam.

Preveč posplošuješ, govorimo o study drugs, ne o prozacu in z njim povezanimi težavami. Zapret me zaradi morebitnega posnemanja, mišljenje iz prejšnjega sistema, čudovito!
cheer.gif

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:

Preveč posplošuješ, govorimo o study drugs, ne o prozacu in z njim povezanimi težavami. Zapret me zaradi morebitnega posnemanja, mišljenje iz prejšnjega sistema, čudovito!
cheer.gif

Drugs so droge, dajati zgled, da si še kdo drugi privošči, je napeljevanje, ki pa je kaznivo. sicer pa nisem mislil zapreti v zapor, za take obstajajo drugačne institucije. Najmanj pa je, da bi moderator preprečil takšno pisanje (s tem mislim tvoje natančno navajanje imen medikamentov in virov). Vem, rekel boš, da TE droge ne povzročajo odvisnosti, da lahko vsak trenutek nehaš. Ljubi človek, na tem svetu NI PIJANCA, ki nebi točno to povedal vsaj tisočkrat. O mamilaših ne bom nič.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...

mislim, da bi morali študente testirati takoj po odpisanem izputu na prepovedane droge in v primeru pozitivnega rezultata doživljenjsko izključiti iz univerze...samo res, če se nekdo niti za izpit ni sposoben naučiti brez drog, je pa to res žalostno...sami drogojedi navlečeni...verjetno predvsem levičarji, ni čudn, pol pa taki luzerji narkomanski špridejo na pozicije in ni čudn, da je slovenija tam, kjer je...vse državne uslužbenci bi moral testirat na droge pa sam iz služb metat zatripance pa bi bila javna uprava takoj manjša in začet kar pri samem vrhu države s testiranji pa da vidimo rezultate...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

mislim, da bi morali študente testirati takoj po odpisanem izputu na prepovedane droge in v primeru pozitivnega rezultata doživljenjsko izključiti iz univerze...samo res, če se nekdo niti za izpit ni sposoben naučiti brez drog, je pa to res žalostno...sami drogojedi navlečeni...verjetno predvsem levičarji, ni čudn, pol pa taki luzerji narkomanski špridejo na pozicije in ni čudn, da je slovenija tam, kjer je...vse državne uslužbenci bi moral testirat na droge pa sam iz služb metat zatripance pa bi bila javna uprava takoj manjša in začet kar pri samem vrhu države s testiranji pa da vidimo rezultate...

FDV-jevc je govoril HOWG
grin1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Kdor mora za to, da tele povprečne slovenske fakse naredi, mamilčke papcat, je nažalost zabit, temu pa ni pomoči!