Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
2. kaj imajo tvoji starsi nekje ni i ne sme dobiti odlocilni faktor za upravicenost do cesarkoli. Ce se ze uvede taksen "stanard" do nahebalo 10x vec Slovencev kot Neslovencev
. Slovencev je precej vec na sociali. Cisto tako btw.
Saj to je tvoja priljubljena politična opcija že uvedla, slovencu se pogleda premoženje, glede na to se mu pa odmeri pomoč, južnjaku se zgodi enako, le da on v SLO premožena nima, ga ima pa dole, torej kdo je potem na slabšem. Sam imam tri bližnje sosede južnjake, vila v Bosni, vikend na hrvaškem otoku, v SLO pa socialna, bolniška, pa okna zakrpana s polivinilom, več ali manj posedajo in nekaj mutijo, saj od socialne prej omenjenega premoženja na jugu ne moreš ustvarit, delajo pa tudi ne torej si lahko mislim, kako se pride do zaslužka, mene ne moti, saj životarjenje v zanikrnem plesnivem stanovanju in opevanje "Bosna ljubav moja Bosna život moj" obenem pa upanje, da boš šel enkrat na stara leta domov uživat v prej omenjeno graščino, ni moj stil. Je pa to dejstvo, to opažam jaz v neki vasici, pa še marsikdo v kakšnem mestu lahko potrdi mojo zgodbo, torej ne gre za naključje. Jaz pri svoji visoki izobrazbi, ne vem v katero kuhalnico kofeta moraš it, da ti dajo tako ali onako pomoč, IÆi imajo pa to naštudirano v malem prstu, brez fakultete.