Ja madonca, kaj pa te tako boli, če se ne strinjam s tvojimi wall of text razpredanji za prazen ničKaj je pa zdaj tvoj problem jest5 ? Čemu prstek dol? Menda ja ne zaradi izrazoslovja, ki sm ga povzel iz samoopisa sogovornika?
A vidiš:
Ja madonca, kaj pa te tako boli, če se ne strinjam s tvojimi wall of text razpredanji za prazen ničKaj je pa zdaj tvoj problem jest5 ? Čemu prstek dol? Menda ja ne zaradi izrazoslovja, ki sm ga povzel iz samoopisa sogovornika?
A vidiš:
Nikar si ne laskaj, samo razumel bi rad kaj te je tako zmotilo pri dotičnemu postu. Pa nič a ne.Ja madonca, kaj pa te tako boli, če se ne strinjam s tvojimi wall of text razpredanji za prazen nič
Na to temo bi verjetno lahko tudi MaverickT kaj povedal, bi znal imeti kaj izkušenj s tem.Pri raftingu in kanjoningu je šlo za to, da so morali domači izvajalci pridobiti mednarodne licence za izvajanje dejavnosti (dolgotrajno in drago), pri tujcih smo bili pa zadovoljni z njihovimi lokalnimi licencami. Tako so nam Madžari in Slovaki odžrli ogromno prometa. Kot si rekel, svoje zajebavamo, druge sprejemamo z odprtimi rokami.
Vsekakor. Enkrat sem ga celo srečal sredi kanjona, je imel svoje kliente.Na to temo bi verjetno lahko tudi MaverickT kaj povedal, bi znal imeti kaj izkušenj s tem.