Strmoglavilo športno letalo v Lescah, 2 mrtva.

250768

Zelenc'
25. mar 2009
24
0
1
Alja pa nima 5000 ur letenja, ker si verjetno njo mislil, pa še v porodniški je sedaj...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik 250768 pravi:
Alja pa nima 5000 ur letenja, ker si verjetno njo mislil, pa še v porodniški je sedaj...
ne-ne-1.gif
sem se zzzatipku.
Na kratko ni letela v Sloveniji letela oz športno leti na Švedskem ker tam stanuje poklicno pa po vsej verjetnosti zaradi bolezni (preživela raka - invalidka) ne bo prišla skozi zdravniški pregled.

O x-plane-u pa ne vem na pamet povedat točno katere hitrosti so bile so pa bile minimalne in maksimalna za V1; odpovedi so pa bile: odpoved motorja, repnega krmila, ledenitev kril in to je bilo vse v tiste 30 min na prenosniku aha še to letelo se je s tipkovnico ker mojega predpotopnega wingmana vista ne prepozna. Pa letališče še ni bilo obrnjeno kot je sedaj.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v glavnem, spet blefiraš na pamet.
itak.. še nobenega posta ni napisal razen enega, ko je napisal "hahaha, dobra finta.." vse ostalo od njega je bluz... ravno tako to, da je bil na petrolu pa je slišal avion itd... krneki bluzač, ki si ga drka na račun tuje nesreče pa polni ego na alterju.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Haha dobra finta
smirk-1.gif

Letala se zelo dobro sliši ko vzletajo odkar so naredili avtocesto in dobro duši hrup avtov. Meni je bilo čudno, da je motor čudno ropotal ker ni normalno, da tako zgodaj zmanjša gas in ga obrne priti Novi vasi ker ne sme ker imajo prepoved letenja nad Novo Vasjo in Vrbnjami. Vedno gredo naravnost med Vrbnjami in Petrolom potem pa v križišču avtceste začne zavijat kamorkoli že misli iti naprej.
P.S.
Motorje in njihov ropot poslušam že vse življenje ker imam soseda, ki klepa avte dobesedno od 6 do 20 zvečer in mu vozijo vse možne avte in ropota vsemogoče od enih malih mlinčkov do V8, V12 mašin (no dobr te mogoče 1x na leto) +letala ropotajo meni nad glavo ko letijo proti Bledu.

1. Petrol no dobro kakšnih 100m desno na sliki je.
2. približna lokacija strmoglavljenga letala
3. letališče Lesce

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Ja in vsepovsod, kar koli se zgodi, si kao poleg... my ass... po eni strani modruješ da si policist, nimaš pa pojma kaj pomeni ne-dvig vabila na sodišče oz. na kakšen način se vroča itd... 2 stvari, ki nekako ne gresta skupaj.

Si se že marsikdaj zaj-bal, kot tudi zdaj. Ostani v blodnjah in ne smeti vsake teme.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Nisem povsod zraven
rolleyes-1.gif
v današnjem času vsi vse vemo vse vidimo ni težko
Pa mimogrede nisem policaj od kod tebi tak vtis?

Tale tema je čisto offtopic.
priden.gif